Setari Cookie-uri

Horoscop 2016: Previziuni astrologice pentru toate zodiile

Anul 2016 se anunta a fi un an bun pentru fiecare zodie in parte! Descopera si tu ce ti-au pregatit astrele si ce surprize te asteapta in anul 2016!

Balanta

Anul 2015 nu este si nici nu va fi un an cu care nativii zodiei balanta sa se laude si de care sa isi aminteasca cu placere, asa ca anul 2016 trebuie sa vina cu ceva surprinzator si cu ceva mai multe lucruri bune decat predecesorul sau.

Zis si facut. Bun venit 2016! Bun venit an superb!

Noul an debuteaza cu o atmosfera de vacanta dupa tumultosul 2015 ceea ce le reda balantelor pofta de viata si le indeamna sa se concentreze mai mult pe propriile dorinte si pe cele mai frumoase pasiuni ale lor. Acestea fiind spuse, cu o noua viziune asupra lucrurilor si a lumii in general, 2016 este anul relatiilor pentru nativii zodiei balanta. Si cand spun relatii ma refer la tot tipul de relatii: profesionale, de prietenie, familile, de iubire, de amicitie, de colaborate etc.

Vor avea energie din plin pentru construirea unei cariere de succes la care viseaza de mult timp, iar anul 2016 este cel mai bun moment pentru acest lucru. In cea ce priveste viata sentimentala lucrurile se schimba in bine si sentimentele frumoase si intense revin in viata de zi cu zi a nativilor din zodia balantei.
Va fi nevoie de multa energie, voie buna, ambitie si deschiedere catre tot ceea ce este nou si inovator.

Citește și:

Horoscop Scorpion 2016

Veste buna pentru nativii zodiei scorpion: Saturn paraseste zodia si ceata se ridica.

Cele mai bune intamplari si evenimente au loc in casa carierei unde nu s-au mai inregistrat lucruri pozitive de ceva timp si era cazul ca ceva benefic sa se intample. Se simte un aer de relaxare, de entuziasm si de putere de munca, lucruri ce vor atrage recunostinte profesionale si chiar promovari promitatoare.

Relatiile personale, in special cele de dragoste sunt in atentia astrelor de-a lungul anului 2016 pentru ca se simte o oarecare tensiune si cu siguranta va fi nevoie de discutii serioase intre parteneri si decizii luate dupa ce toate evenimentele si toate punctele importante au fost analizate.

Din punct de vedere al sanatatii, nativii zodiei scorpion nu au de ce sa isi faca probleme in noul an.

Vizionare placuta


Kudika
11 Mai 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc