Setari Cookie-uri

Zodiacul amerindian: ce animal mitic te reprezinta

La nastere, fiecarui copil ii este atribuit un spirit binevoitor supranatural care il va calauzi pe tot parcursul vietii.

21 martie-19 aprilie - uliu

zodiac amerindian Grabita, nerabdatoare, orgolioasa, esti totodata capabila de pasiuni fara limite. Nu permiti nimanui sa-ti ingradeasca libertatea sau sa-ti taie aripile catre visurile tale cele mai dragi. Adori sa fii invingatoare si agilitatea ti-o permite, asa ca nu te dai in laturi de la confruntari. Incapatanarea iti poate aduce necazuri.

20 aprilie-20 mai - castor

zodiac amerindian Cand iti pui ceva in minte, nimic nu-ti sta in cale. Calea catre reusita ti-o planifici in cele mai mici detalii. Iti place natura si adori calatoriile, activitatile in aer liber, parcurile, gradinile. Castorii se imperecheaza pe viata si sunt parinti devotati, trasaturi care te caracterizeaza si pe tine, chiar daca esti de multe ori cam posesiva.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc