Setari Cookie-uri

Zodiacul amerindian: ce animal mitic te reprezinta

La nastere, fiecarui copil ii este atribuit un spirit binevoitor supranatural care il va calauzi pe tot parcursul vietii.

21 mai-20 iunie – caprioara

horoscop amerindian Adori linistea, pacea, esti buna la suflet si generoasa cu toti din jur. Uneori, poti fi prea tematoare si excesiv de sensibila. Iti faci cu usurinta prieteni, intri usor in inima oricui, gingasia si inocenta ta fiind cuceritoare. Iubesti cu pasiune si te daruiesti fara rezerve. Detesti sa fii mintita si intelegi detalii care pentru multi trec neobservate.

21 iunie-21 iulie - ciocanitoare

zodiac amerindian Te atasezi foarte tare de lucruri si persoane, nu reusesti sa te desprinzi nici cand nu mai exista alta cale. Te pui usor in locul altora si le intelegi ca nimeni alta suferintele, poate de aceea are lumea atata incredere in tine. Ai o inima generoasa, iubesti copiii si esti o mama si o sotie grijulie, iar cea mai mare putere a ta este rabdarea.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc