La nastere, fiecarui copil ii este atribuit un spirit binevoitor supranatural care il va calauzi pe tot parcursul vietii.

21 mai-20 iunie – caprioara

horoscop amerindianAdori linistea, pacea, esti buna la suflet si generoasa cu toti din jur. Uneori, poti fi prea tematoare si excesiv de sensibila. Iti faci cu usurinta prieteni, intri usor in inima oricui, gingasia si inocenta ta fiind cuceritoare. Iubesti cu pasiune si te daruiesti fara rezerve. Detesti sa fii mintita si intelegi detalii care pentru multi trec neobservate.

21 iunie-21 iulie - ciocanitoare

zodiac amerindianTe atasezi foarte tare de lucruri si persoane, nu reusesti sa te desprinzi nici cand nu mai exista alta cale. Te pui usor in locul altora si le intelegi ca nimeni alta suferintele, poate de aceea are lumea atata incredere in tine. Ai o inima generoasa, iubesti copiii si esti o mama si o sotie grijulie, iar cea mai mare putere a ta este rabdarea.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc