Setari Cookie-uri

Zodiacul amerindian: ce animal mitic te reprezinta

La nastere, fiecarui copil ii este atribuit un spirit binevoitor supranatural care il va calauzi pe tot parcursul vietii.

zodiac amerindian Foto: Bogdan Sonjachnyj, Shutterstock

Vechii indieni credeau ca, la nastere, fiecarui copil ii este atribuit un spirit binevoitor supranatural. Acesta, simbolizat de un animal, urma, conform legendei, sa te calauzeasca pe tot parcursul vietii. Afla ce animal mitic te reprezinta si cum te influenteaza.

Ce animal reprezinti in zodiacul amerindian

20 ianuarie-18 februarie – vidra

zodiac amerindian

Crezi cu tarie ca poti duce la bun sfarsit orice iti propui si faci totul pentru a demonstra asta oricui se indoieste de tine. Esti loiala pana la cer si inapoi si foarte protectoare, ajutandu-ti semenii de cate ori se iveste ocazia. Cand te indragostesti esti capabila de cel mai profund atasament, care poate dura toata viata.

19 februarie-20 martie - lup

horoscop amerindian Familia e foarte importanta pentru tine, ca si grupurile in care te-ai integrat trup si suflet. Ai, totusi, nevoie de momente de singuratate pe care sa ti le petreci doar cu gandurile tale. Iti place sa experimentezi la nesfarsit atat in viata profesionala, cat si in cea intima. Cautarile de sfarsesc, insa, atunci cand te simti acasa alaturi de cineva.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc