Setari Cookie-uri

Zodiacul amerindian: ce animal mitic te reprezinta

La nastere, fiecarui copil ii este atribuit un spirit binevoitor supranatural care il va calauzi pe tot parcursul vietii.

23 septembrie-22 octombrie – corb

zodiac amerindian Stii sa te bagi pe sub pielea oricui si spui cuvintele potrivite la timpul potrivit. Desi esti nehotarata si ai o viata sentimentala zbuciumata, dragostea pe care o ai de oferit e una absoluta. Vezi partea buna a fiecarui lucru si ai un fel de al saselea simt care te ajuta deseori. Intelepciunea si dreptatea te caracterizeaza.

23 octombrie-21 noiembrie – sarpe

horoscop amerindian Esti secretoasa, misterioasa si lasi de multe ori impresia ca detii puteri paranormale, datorita intuitiei exceptionale. Spiritualitatea e foarte importanta pentru tine si poti aduce altora alinare trupeasca si sufleteasca. Nu prea reusesti sa ierti atunci cand esti ranita si preferi intotdeauna adevarul minciunii, oricare ar fi pretul pe care-l ai de platit.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc