Setari Cookie-uri

Zodiacul amerindian: ce animal mitic te reprezinta

La nastere, fiecarui copil ii este atribuit un spirit binevoitor supranatural care il va calauzi pe tot parcursul vietii.

22 iulie-22 august – somon

zodiac amerindian Te pui mereu pe primul plan si adori sa fii in centrul atentiei, inspirandu-i pe toti cu entuziasmul tau. Lupti pentru scopul propus chiar daca asta inseamna sa fii singur impotriva tuturor. Optimismul e sursa ta imbatabila de energie. Ai o inima buna si nu refuzi pe nimeni care-ti cere ajutorul, dar nici nu ierti cand esti pacalit.

23 august-22 septembrie – urs

horoscop amerindian Esti foarte analitica, poate un pic prea critica atat cu ceilalti, cat si cu tine insati. Ratiunea e mai presus de sentimente. Esti puternica asemeni ursului si ai o incredere in tine care iti da curaj in situatii limita. Confortul material este foarte important pentru tine. Firea practica nu te impiedica sa iubesti mult, uneori fara masura.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc