La nastere, fiecarui copil ii este atribuit un spirit binevoitor supranatural care il va calauzi pe tot parcursul vietii.

22 noiembrie-21 decembrie - bufnita

zodiac amerindianTe framanti mult, ai o neliniste sufleteasca constanta si-ti poti schimba comportamentul si starea in cele mai neasteptate moduri. Esti intotdeauna corecta si aperi cu tarie adevarul, pe care firea inteleapta te ajuta sa-l descoperi inaintea tuturor. Nimic nu te supara mai tare decat nedreptatea. Cele mai mari greseli le faci din cauza nesabuintei.

22 decembrie-19 ianuarie - gasca

horoscop amerindianTrebuie sa inveti sa te desprinzi de card si sa traiesti pe cont propriu, asa cum iti doresti, fara constrangeri. In dragoste esti fidela sufletului tau pereche, asemeni gastei care de multe ori refuza alt partener dupa moartea celui dintai, alaturi de care creeaza intotdeauna o legatura foarte puternica. Muncesti prea mult si neglijezi odihna.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc