Setari Cookie-uri

Zodiacul amerindian: ce animal mitic te reprezinta

La nastere, fiecarui copil ii este atribuit un spirit binevoitor supranatural care il va calauzi pe tot parcursul vietii.

22 noiembrie-21 decembrie - bufnita

zodiac amerindian Te framanti mult, ai o neliniste sufleteasca constanta si-ti poti schimba comportamentul si starea in cele mai neasteptate moduri. Esti intotdeauna corecta si aperi cu tarie adevarul, pe care firea inteleapta te ajuta sa-l descoperi inaintea tuturor. Nimic nu te supara mai tare decat nedreptatea. Cele mai mari greseli le faci din cauza nesabuintei.

22 decembrie-19 ianuarie - gasca

horoscop amerindian Trebuie sa inveti sa te desprinzi de card si sa traiesti pe cont propriu, asa cum iti doresti, fara constrangeri. In dragoste esti fidela sufletului tau pereche, asemeni gastei care de multe ori refuza alt partener dupa moartea celui dintai, alaturi de care creeaza intotdeauna o legatura foarte puternica. Muncesti prea mult si neglijezi odihna.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc