Setari Cookie-uri

Astrologie: Cat de gospodina esti in functie de zodie

Cele mai bune gospodine in functie de zodie! Afla daca te numeri printre ele!

Unele femei nu pot pune geana pe geana daca nu au sters si ultimul fir de praf din casa, altele adorm fara nicio remuscare cu maldarul de vase in chiuveta si cu hainele necalcate de o vesnicie. Ce loc ocupa ingrijirea casei pentru fiecare depinde si de zodie.

Ce fel de gospodina esti in functie de zodie

Berbec

gospodina in functie de zodie

Iti place curatenia, doar ca ai multe alte treburi mai importante de facut si o tot amani de pe o zi pe alta. Cand chiar nu se mai poate si simti ca e timpul sa iei taurul de coarne, te organizezi foarte bine si esti mai rapida decat musculosii din reclamele pentru produse de curatenie. Faci intr-o ora cat altii intr-o zi. Doar ca te plictisesti usor si-ti indrepti imediat atentia catre alta activitate

Taur

gospodina in functie de zodie

Pentru o femeie Taur detaliile conteaza. Asa cum ea trebuie sa aiba mereu manichiura impecabila si parul coafat, cine-i trece pragul e musai sa gaseasca toate lucrurile in ordine si sa simta miros de curat. Ca sa nu te descurajeze timpul mult petrecut muncind, mai bine fa-ti o lista cu lucruri si locuri de curatat si ocupa-te de cate unul singur in fiecare zi, nu de toate deodata.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc