Setari Cookie-uri

Astrologie: Cat de gospodina esti in functie de zodie

Cele mai bune gospodine in functie de zodie! Afla daca te numeri printre ele!

Balanta

in functie de zodie

Echilibrul de care dai dovada in toate aspectele vietii se regaseste si in casa ta. Pui pret pe ordine, dar nu faci din ea un scop in viata. Iti place sa ai lenjeriile mereu curate si proaspete, vasele sa scartaie de curatenie, florile sa fie proaspete in glastra, dar n-o sa te apuci sa speli perdele intr-o zi de sambata cu soare pe care o poti petrece cu ai tai la plaja. Le faci pe toate la timpul lor.

Scorpion

gospodina in functie de zodie

Tu te refugiezi in curatenie atunci cand te coplesesc problemele emotionale. Poate ca te-ai certat cu iubitul sau ai de predat urgent un material pentru serviciu, dar tu te apuci de facut ordine in biblioteca ori de zugravit. Cand nu esti in apele tale, redecorezi un coltisor de incapere si-ti schimbi imediat starea de spirit.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc