Setari Cookie-uri

Astrologie: Cat de gospodina esti in functie de zodie

Cele mai bune gospodine in functie de zodie! Afla daca te numeri printre ele!

Leu

in functie de zodie

Te trezesti cateodata la prima ora cu un chef nebun de facut ordine in lucruri. Ore in sir esti in stare sa cureti prin casa, pana acoperi fiecare ungher. Si astepti ca toata lumea, de la sot la mezinul familiei, sa observe cat ai muncit si sa te laude. La nevoie, faci si pe instalatorul, caci iti place si te pricepi. Dar ii inveti pe toti din casa cu mici responsabilitati, nu faci singura chiar tot.

Fecioara

in functie de zodie

Pentru tine curatenia e prioritatea nr. 1. Mai degraba nu te culci noaptea decat sa lasi casa vraiste. Trebuie sa mai slabesti un pic haturile, altfel cei din familie isi vor lua campii din cauza pretentiilor tale exagerate. Nu uita ca e vorba doar de niste obiecte, iar faptul ca sunt aranjate la linie nu e mai important decat linistea ta si a celor dragi. Nu face o drama din fiecare pata de pe haine sau de pe covor!

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc