Setari Cookie-uri

Astrologie: Cat de gospodina esti in functie de zodie

Cele mai bune gospodine in functie de zodie! Afla daca te numeri printre ele!

Gemeni

gospodina in functie de zodie

Preferi sa platesti pe cineva sa-ti faca din cand in cand curatenie generala, atat de tare detesti sa pierzi timpul frecand geamuri si spaland covoare. Cand asa ceva nu e posibil, trebuie sa te inarmezi cu rabdare si cu produse profesionale care sa-ti usureze munca. Rezultatul impecabil te entuziasmeaza si-ti promiti ca vei repeta experienta cat de curand, chiar daca nu o faci.

Rac

gospodina in functie de zodie

Doamne fereste sa intri incaltat pe covor, sa stropesti oglinda din baie, sa asezi prosoapele stramb sau sa schimbi locul vreunui obiect din casa daca locuiesti cu o femeie Rac. E adepta perfectiunii in materie de curatenie si orice abatere va fi pedepsita crunt. Curatenie generala ideala e cea care implica un efort vizibil din partea fiecarui membru al familiei.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc