Setari Cookie-uri

Astrologie: Cat de gospodina esti in functie de zodie

Cele mai bune gospodine in functie de zodie! Afla daca te numeri printre ele!

Sagetator

gospodina in functie de zodie

Tu cea mai eficienta curatenie o faci cu o jumatate de ora inainte sa bata musafirii la usa. Si nu te sfiesti sa-ti implici sotul in toate aceste activitati, doar si el locuieste impreuna cu tine. Ba chiar e foarte probabil sa aveti sarcinile impartite perfect echitabil: in timp ce tu speli vasele, el da cu aspiratorul. Doar asa va puteti bucura amandoi de clipe libere, cum e normal!

Capricorn

gospodina in functie de zodie

Cosmarul tau e sa intre cineva in casa pe nepusa masa si sa ai geamurile murdare sau aragazul stropit cu mancare. Decat sa patesti asemenea rusine, mai bine sacrifici alte activiati de dragul de a fi totul pus la punct in jurul tau. Nu obisnuiesti sa amani nici spalatul vaselor, nici al hainelor, te ocupi de toate cat de repede poti.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc