Setari Cookie-uri

Astrologie: Cat de gospodina esti in functie de zodie

Cele mai bune gospodine in functie de zodie! Afla daca te numeri printre ele!

Varsator

in functie de zodie

Si tu insati te uiti cu teama in propriul sifonier, atatea haine nepurtate de ani de zile si aruncate alandala ai acolo. Cam la fel se poate spune despre sertarele cu acte sau despre rafturile din biblioteca. Abia reusesti sa gasesti ceva cand cauti. Totusi, asta nu pare sa te deranjeze, din moment ce oricum vii acasa ca la hotel, doar ca sa dormi.

Pesti

in functie de zodie

Tu esti o fire boema, iti place sa ai prin casa lumanarele parfumate, decoratiuni de tot felul, suveniruri, tablouri, statuete. Asta nu inseamna ca iti petreci timpul stergandu-le de praf. Aproape niciodata nu apuci sa duci la bun sfarsit o curatenie generala, pentru ca sunt prea multe locuri de care nici nu te-ai atins de luni de zile. Dar atmosfera de la tine e mereu placuta si primitoare!

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc