Unii sunt mai predispusi decat altii sa dezvolte diverse adictii, poate periculoase, poate enervante sau pur si simplu amuzante. In continuare gasesti o lista a dependentelor in functie de zodie, incepand cu cei mai dependenti si terminand cu cei mai independenti nativi.

Dependentele zodiilor: care sunt cele mai dependente dintre zodii 1 - Scorpion

Locul 1 pentru cea mai adictiva personalitate il ocupa detasat Scorpionii. Ei nu pot trai fara sa-i controleze pe ceilalti si devin usor dependenti de persoane, stari, dovezi de iubire, de experiente pasionale, chiar si de ursuletul de plus preferat se ataseaza trup si suflet, uneori.

2 - Pesti

Este una dintre cele mai vunerabile zodii cand e vorba de adictii. Unii rautaciosi spun chiar ca Pestii pot deveni dependenti de orice, de la alcool, antidepresive sau alte substante care le dau curaj si aparent confort emotional, pana la mancare, sentimente, persoane sau obiecte.

3 - Gemeni

Sunt dependenti de oameni. Gemenii nu functioneaza bine si nu se simt in apele lor cand sunt singuri, fara familie, fara prietenii pe care-i considera parte din sufletul lor. Tot Gemenii sunt avizi dupa cunoastere, dependenti de carti, de seriale documentare, de noutati diverse.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: