Setari Cookie-uri

Astrologie: Alege-ti talismanul in functie de zodie!

Se spune ca fiecarui semn zodiacal ii aduce noroc o anumita amuleta care ofera protectie si noroc.

Tu porti mereu asupra ta o amuleta? Se spune ca fiecarui semn zodiacal ii aduce noroc o anumita culoare, o zi a saptamanii, o piatra pretioasa sau alta, dar si tot felul de obiecte care se potrivesc trasaturilor zodiei, o protejeaza si atrag energii pozitive asupra purtatorului. Alege din lista de mai jos un talisman care sa-ti transmita o stare de bine, ai grija de el, nu-l imprumuta nimanui si lasa-l sa te protejeze.

Amuleta care iti poarta noroc in functie de zodie

Berbec – o cheie

amuleta norocoasa foto: By ViTaMiH, Shutterstock

Nicio usa nu ramane inchisa in fata dinamicului si ambitiosului Berbec, hotarat sa ajunga intotdeauna unde vrea, mai ales in cele mai inaccesibile locuri. Talismanele de culoare rosie sau cele menite sa te tempereze sunt, de asemenea, de bun augur.

Iti mai poarta noroc: jaspul rosu, testoasa-dragon

Taur – amuleta cu monede

talisman Foto: By Ingaga, Shutterstock

Citește și:

Pentru Tauri succesul financiar este esential, de aceea le este recomandat un talisman care sa atraga confortul material. Totodata, cand te simti coplesit de ganduri si griji, aroma de busuioc iti aduce limpezimea mintii si deciziile cele mai bune.

Iti mai poarta noroc: numarul 7, busuiocul

Gemeni – o pereche de zaruri

amuleta norocoasa Foto: By Hendra Xu, Shutterstock

Schimbatori si nehotarati, li se potriveste minunat simbolul prin excelenta al jocului si al hazardului. Un talisman-simbol al curiozitatii netarmuite sau al intelepciunii de care au nevoie in multe momente ale vietii va fi la fel de potrivit unui Geaman.

Iti mai poarta noroc: bufnita, marul cunoasterii

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc