Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii noiembrie 2020 pentru fiecare zodie: decizii importante și furtuni amoroase

Horoscopul lunii noiembrie 2020 este marcat de refacerea conjuncției Jupiter-Pluton în Capricorn, care încheie seria de trei conjuncții cu efecte profunde ce au avut ecou și încă au pentru întreg anul 2020. Așadar este o lună în care vom pune în practică lecțiile trecutului și vom lua decizii care vor avea urmări radicale, fie în bine, fie în rău, fiind necesar să cântărim atent tot ceea ce facem. Este o lună cu un dinamism aparte, o perioada a unor transformări majore, marcată de imprevizibil, dar și de puterea noastră de control asupra evenimentelor cu care ne confruntăm.

Horoscopul lunii noiembrie 2020: Berbec

Chiar dacă nu o vei resimți ca fiind o lună ușoară, totuși vei avea multe motive de bucurie, căci astrele te susțin în tot ceea ce faci.

Comunicarea va fi mai bună, reușind să transmiți mai clar și cu calm mesajele celorlalți, prin urmare atât relațiile colegiale, cât și cele de cuplu și familie se pot îmbunătăți.

În ceea ce privește planul financiar, încă mai sunt hopuri de trecut, dar cu o bună organizare a bugetului și încercând evitarea cheltuielilor inutile nu veți mai simți că banii reprezintă un subiect acut.

După 15 noiembrie, astrele vă aduc energie și vitalitate, poftă de viață, așadar vă veți simți mai optimiști, mai puternici și mai încrezători în propriile visuri.

Citește și:

horoscopul lunii noiembrie 2020 pentru fiecare zodie Foto: By ArtEver/shutterstock.com

Horoscopul lunii noiembrie 2020: Taur

Pentru nativii Taur, luna noiembrie este destul de dificilă. Lucruruile par că se mișcă lent, apar tot soiul de obstacole și nepotriviri, astfel încât nativii se pot simți chiar obosiți.

Pe plan sentimental, în caeasta lună este foarte importantă comunicarea. Nativii Taur pot descoperi că s-au schimbat, că au alte priorități și nevoi de la relația lor intimă și de la familie, dar totodată nu trebuie să uite să privească și spre aportul pe care ei îl aduc în cuplu. Unii nativi pot lua decizia despărțirii, iar alții, celibatari, pot constata că persoaele de care sunt atrase nu sunt potrivite pentru modul în care ei conturează viața în doi.

Planul finaciar este puțin dezechilibrat. Nativii se pot certa cu colegii la locul de muncă sau pot să apară tensiuni diverse, iar cei care se angajează în această lună pot descoperi că nu se potrivesc cu mediul de lucru. De aceea este recomandat să va păstrați calmul, să nu va grăbiți și să nu va uitați interesul pentru care sunteți acolo unde sunteți.

Citește și:

În tot cazul, indiferent de greutăți, nativii vor avea tăria și determinarea de a lua decizii chiar și radicale, astfel încât să nu treacă peste ceea ce își doresc cu adevărat sau peste deminitatea lor.

Foto articol: By Billion Photos/shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc