Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii noiembrie 2020 pentru fiecare zodie: decizii importante și furtuni amoroase

Horoscopul lunii noiembrie 2020 este marcat de refacerea conjuncției Jupiter-Pluton în Capricorn, care încheie seria de trei conjuncții cu efecte profunde ce au avut ecou și încă au pentru întreg anul 2020. Așadar este o lună în care vom pune în practică lecțiile trecutului și vom lua decizii care vor avea urmări radicale, fie în bine, fie în rău, fiind necesar să cântărim atent tot ceea ce facem. Este o lună cu un dinamism aparte, o perioada a unor transformări majore, marcată de imprevizibil, dar și de puterea noastră de control asupra evenimentelor cu care ne confruntăm.

Horoscopul lunii noiembrie 2020: Balanță

Este o lună ineteresantă pentru nativii Balanță, imprevizibilă și pasională, cu emoții intense, dar și cu conflicte și satisfacții.

În plan amoros, nativii Balanță vor avea un șarm aparte, vor atrage privirile și vor cuceri cu ușurință, iar în cuplu pot stârni chiar gelozia. Atenție la nevoile comune ale cuplului, căci neglijarea acestora poate conduce la conflicte.

În ceea ce privește cariera, nativii pot lua unele decizii importante. Fie își vor deschide o afacere sau vor prelua afacerea familiei, fie vor căuta un nou loc de muncă sau vor hotărî să activeze pe un domeniu în care se simt pasionați, dar aveau dubii privind securitatea financiară. Vor reuși să planifice mult mai sigur finanțele pentru viitorul apropiat și îndepărtat și deja fac pași mari către venituri mai stabile.

Citește și:

horoscopul lunii noiembrie 2020 pentru fiecare zodie Foto: By KUCO/ shutterstock.com

Horoscopul lunii noiembrie 2020: Scorpion

Scorpionii se bucură de dragoste la superlativ. Pot avea o lună cu adevărat romantică, poate vor alege să meargă în concedii scurte sau să pregătească cine romantice și intime, iar cei singuri au șansa să își întâlnească sufletul pereche.

În plan financiar lucririle par să meargă tot mai bine. Reușesc să avanseze la locul de muncă sau să obțină venituri suplimentare, să își uimească superiorii cu ideile lor salvatoare sau pot încheia parteneriate profitabile. Vor avea însă foarte mult de muncă, de aceea este recomandat să încerce să adopte un stil de viață cât mai sănătos și echilibrat.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc