Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii noiembrie 2020 pentru fiecare zodie: decizii importante și furtuni amoroase

Horoscopul lunii noiembrie 2020 este marcat de refacerea conjuncției Jupiter-Pluton în Capricorn, care încheie seria de trei conjuncții cu efecte profunde ce au avut ecou și încă au pentru întreg anul 2020. Așadar este o lună în care vom pune în practică lecțiile trecutului și vom lua decizii care vor avea urmări radicale, fie în bine, fie în rău, fiind necesar să cântărim atent tot ceea ce facem. Este o lună cu un dinamism aparte, o perioada a unor transformări majore, marcată de imprevizibil, dar și de puterea noastră de control asupra evenimentelor cu care ne confruntăm.

Horoscopul lunii noiembrie 2020: Săgetător

Deși ultima perioadă a fost destul de tulburătoare pentru nativii Săgetător, în noiembrie se anunță clarificări. În ceea ce privește relațiile, vor reuși să știe mai bine ceea ce își doresc de la partenerul de cuplu și să comunice eficient cu acesta, astfel încât fie să restabilească echilibrul, fie să decidă despărțirea. În tot cazul, planul sentimental reprezintă încă prioritate pentru nativi, putând fi intens afectați emoțional. Cei dragi și familia le pot veni în ajutor, îi pot susține și le pot oferi momente frumoase, care îi ajută să își recapete echilibrul interior.

Chiar dacă sunt furtuni emoționale, totuși luna este de bun augur, în sensul că se va face lumină în viața sentimentală a nativilor Săgetător.

Citește și:

În privința banilor, portofelul și conturile vor fi mai pline, nu neapărat din venituri suplimentare, ci mai degrabă din economii, căci nativii reușesc să își organizeze eficient bugetul.

horoscopul lunii noiembrie 2020 pentru fiecare zodie Foto: By voyata/ shutterstock.com

Horoscopul lunii noiembrie 2020: Capricorn

Este o lună cu multe decizii importante pentru nativii Capricorn, atât în plan sentimental, cât și financiar. Nativii au trecut prin multe frământări în ultimele luni privind viața de cuplu, iar în această perioadă vor simți că a venit timpul să ia o decizie. În timp ce unii vor plănui, poate, căsătoria sau conceperea unui copil, alții pot pregăti despărțirea. Sunt decizii importante, dar bine de luat de către nativi, pentru a putea evolua emoțional și spiritual. Vor fi sinceri cu ei înșiși, dar și cu partenerii.

Citește și:

În carieră vor avea mai mult succes decât în ultima vreme, se vor ivi noi contracte, noi parteneriate sau chiar vor duce la alt nivel afacerea personală. Au înțiativă, sunt muncitori, responsabili, dedicați și se vor afirma cu ușurință.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc