Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii noiembrie 2020 pentru fiecare zodie: decizii importante și furtuni amoroase

Horoscopul lunii noiembrie 2020 este marcat de refacerea conjuncției Jupiter-Pluton în Capricorn, care încheie seria de trei conjuncții cu efecte profunde ce au avut ecou și încă au pentru întreg anul 2020. Așadar este o lună în care vom pune în practică lecțiile trecutului și vom lua decizii care vor avea urmări radicale, fie în bine, fie în rău, fiind necesar să cântărim atent tot ceea ce facem. Este o lună cu un dinamism aparte, o perioada a unor transformări majore, marcată de imprevizibil, dar și de puterea noastră de control asupra evenimentelor cu care ne confruntăm.

Horoscopul lunii noiembrie 2020: Vărsător

Nativii Vărsător vor avea și ei o perioadă de clarificare și de reechilibrare. Anumite proiecte începute la final de primăvară, care au stagnat din cauza unor blocaje pe timpul verii, pot fi relansate în luna noiembrie. Astrele favorizează proiectele personale, înscrierea la cursuri, dezvoltarea în carieră, dar și pe plan personal. Pot avea succes cu o afacere nou începută.

Pe plan sentimental, Vărsătorii vor vedea mai clar ceea ce își doresc și cum pot rezolva unele probleme de cuplu. Până la finalul lunii vor ști deja ce au de făcut, de îmbunătățit sau... dacă vor pune capăt unei relații în care nu se mai regăsesc.

Nativii singuri pot avea câteva întâlniri, însă sunt destul de precauți și vor avansa în conexiunea cu cealaltă persoană cu multă grijă și responsabilitate.

Citește și:

horoscopul lunii noiembrie 2020 pentru fiecare zodie Foto: By Billion Photos/ shutterstock.com

Horoscopul lunii noiembrie 2020: Pești

Crește pasiunea pentru nativii Pești, așadar în cuplu aceștia devin mai romantici, pregătesc suprize sau chiar experiențe noi și pline de adrenalină alături de persoana iubită. Sunt inventivi și imprevizibili, iar relația de cuplu se va îmbunătăți considerabil prin acțiunile pe care le fac.

Financiar nativii traversează o perioadă de platou, însă își fac deja griji pentru viitorul apropiat. Plănuiesc ce se va întâmpla până la jumătatea anului viitor, însă trebuie să fie atenți cu cheltuielile, căci vor avea tendința de a exagera.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc