Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii noiembrie 2020 pentru fiecare zodie: decizii importante și furtuni amoroase

Horoscopul lunii noiembrie 2020 este marcat de refacerea conjuncției Jupiter-Pluton în Capricorn, care încheie seria de trei conjuncții cu efecte profunde ce au avut ecou și încă au pentru întreg anul 2020. Așadar este o lună în care vom pune în practică lecțiile trecutului și vom lua decizii care vor avea urmări radicale, fie în bine, fie în rău, fiind necesar să cântărim atent tot ceea ce facem. Este o lună cu un dinamism aparte, o perioada a unor transformări majore, marcată de imprevizibil, dar și de puterea noastră de control asupra evenimentelor cu care ne confruntăm.

Horoscopul lunii noiembrie 2020: Gemeni

Gemenii sunt favorizați astral pe toate planurile vieții. În ceea ce privește relațiile, acestea se vor îmbunătăți considerabil, fie că este vorba de cuplu sau de mediul colegial. Nativii vor putea comunica mai eficient și vor avea idei strălucite, reușind să îi impresioneze pe ceilalți și să se afirme.

Pe plan amoros vor ști foarte bine ce nevoie au, dar și ce limite să impună, astfel încât să readucă echilibrul în cuplu sau să înceapă o relație nouă, însă una frumoasă, care să le aducă fericire și împlinire.

La locul de muncă vor avea rezultate bune, vor putea încheia noi parteneriate și vor veni cu idei bune pentru rezolvarea unor probleme. Pot avansa în carieră sau își pot schimba locul de muncă, reușind să activeze într-un mediu care le aduce mai multe beneficii și împlinire.

Citește și:

horoscopul lunii noiembrie 2020 pentru fiecare zodie Foto: By Billion Photos/shutterstock.com

Horoscopul lunii noiembrie 2020: Rac

Prioritar pentru nativii Rac în această lună este planul relațiilor, în special al celor cu persoane dragi, relația cu familia și cea de cuplu.

În această lună se pot întâmpla evenimente mărețe, fie este vorba despre conceperea unui copil, fie despre cererea în căsătorie, mutarea împreună sau orice alt aspect ce implică o decizie importantă în cuplu.

Nativii singuri vor avea șansa, mai ales după 15 noiembrie, să își întâlnească sufletul pereche, să înceapă o relație în care să se simtă optimiști, încrezători, împliniți și fericiți.

Planul financiar nu va fi zdruncinat de schimabri majore, ci mai degrabă pare că își parcurge drumul cu același ritm.

Citește și:

După 15 noiembrie apar noi oportunități în carieră, însă este recomandat ca nativii să cântărească atent situația și să evite deciziile pripite.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc