Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii noiembrie 2020 pentru fiecare zodie: decizii importante și furtuni amoroase

Horoscopul lunii noiembrie 2020 este marcat de refacerea conjuncției Jupiter-Pluton în Capricorn, care încheie seria de trei conjuncții cu efecte profunde ce au avut ecou și încă au pentru întreg anul 2020. Așadar este o lună în care vom pune în practică lecțiile trecutului și vom lua decizii care vor avea urmări radicale, fie în bine, fie în rău, fiind necesar să cântărim atent tot ceea ce facem. Este o lună cu un dinamism aparte, o perioada a unor transformări majore, marcată de imprevizibil, dar și de puterea noastră de control asupra evenimentelor cu care ne confruntăm.

Horoscopul lunii noiembrie 2020: Leu

În cuplu nativii Leu pot traversa o perioadă tensionată, asumându-și răspunderea pentru o parte din cauze, căci și ei au generat unele conflicte. Este necesar să comunice cu calm și afecțiune, pentru că mesajul lor să nu fie interpretat greșit de către partener. De asemenea, dacă au făcut unele pormisiuni în primăvară sau vara acestui an, acum va trebui să le onoreze.

După 25 noiembrie astrele încurajează relațiile, așadar nativii singuri au șansă să întâlnească un partener interesant.

În ceea ce privește planul carierei, afacerile vor merge destul de bine în această lună, la fel și parteneriatele, apar noi oportunități și ocazii de a câștigă bani suplimentari, iar nativii Leu nu vor sta prea mult pe gânduri, ci vor acționa promp.

Citește și:

horoscopul lunii noiembrie 2020 pentru fiecare zodie Foto: By Mia Stendal/ shutterstock.com

Horoscopul lunii noiembrie 2020: Fecioară

În plan amoros lucrurile se clarifică pentru nativii Fecioară în această lună. Aceștia reușesc să își identifice emoțiile și să comunice neajunsurile în relație, caută soluții și acordă mai mult timp cuplului, astfel încât relația lor se echilibrează și armonia tinde să domnească din nou.

Cei singuri au șansa să înceapă o relație în această lună, poate chiar cu un partener pe care îl privesc cu admirație de multă vreme.

În plan financiar, nativii Fecioară vor avea mai mult noroc în această lună, vor reuși să câștige bani în plus din parteneriate noi sau proiecte demarate în această perioadă, iar unii dintre aceștia chiar își pot schimba locul de muncă.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc