Setari Cookie-uri

Horoscop Decembrie 2020: previziuni complete pentru toate zodiile

Previziunile astrale pentru luna decembrie 2020 aduc multe vești bune pentru majoritatea zodiilor. Descoperă ce rezervă astrele pentru ultima lună din an.

Horoscop Decembrie 2020: Gemeni

Nativii Gemeni sunt încurajați să profite de toate oportunitățile acestei perioade. La locul de muncă se pot ivi noi contracte sau proiecte care li se potrivesc și în care se pot implica, sporindu-și astfel atât veniturile, cât și experiența. Unii nativi își pot căuta un nou loc de muncă, iar astrele le aduc noroc și posibilitatea de a se integra cu ușurință într-un nou colectiv.

În ceea ce privește dragoste, lucrurile par să se clarifice, după o perioadă de întrebări cu privire la relația lor, după tensiuni și certuri. Așadar, luna decembrie poate fi una decisivă pentru cei implicați deja în viața de cuplu: fie aleg să reaprindă flacăra iubirii și să restabilească o conexiune puternică cu partenerul de viață, fie aleg să se despartă și să pornească spre noi orizonturi.

Citește și:

Nativii singuri au multe ocazii de a cunoaște oameni interesanți, așadar șansa de a începe o relație este destul de mare. Așadar pot trăi o poveste de dragoste frumoasă în acest final de an.

horoscop decembrie 2020 pentru toate zodiile Foto: By Dzhulbee/shutterstocl.com

Horoscop Decembrie 2020: Rac

Nativii Rac traversează o perioadă interesantă în luna demebrie. Aceștia vor acționa pe toate planurile vieții, încercând să se reechilibreze. În privința sănătățîi, vor căuta strategii pentru a ajunge la un stil de viață cât mai sănătos, poate vor face analize și investigații, în tot cazul sunt deciși să își îmbunătățească starea de sănătate pe termen lung.

Cu banii nu stau nici bine, dar nici rău. Sigur, ar fi loc de mai mult, însă planurile financiare par să se miște foarte lent. Pot hotărî să își reorganizeze atent bugetul pentru următoarea perioadă și să își prioritizeze cheltuielile.

Citește și:

Pe plan sentimental va fi mai liniște. Poate că unele neajunsuri pot genera certuri în cuplu, însă tendința generală a acestei luni este de a rezolva problemele din relație și de a aprofunda legătura cu partenerul. Momentele tandre vor fi mai dese, iar în a două jumătate a lunii Racii pot lua decizii pentru a face un pas înainte cu relația lor. Fie decid căsătoria, fie mutatul împreună sau conceperea unui copil, în tot cazul sunt hotărâți să ia decizii de drum lung.

Nativii singuri au șansa să întâlnească o persoană care să le stârnească interesul, pentru că sunt favorizate contactele în această perioadă, fie ele și virtuale, având în vedere limitările pandemiei. Aceasta nu înseamnă nepărat că vor începe o relație, dar putem afirma că vor avea de unde alege.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc