Setari Cookie-uri

Horoscop Decembrie 2020: previziuni complete pentru toate zodiile

Previziunile astrale pentru luna decembrie 2020 aduc multe vești bune pentru majoritatea zodiilor. Descoperă ce rezervă astrele pentru ultima lună din an.

Horoscop Decembrie 2020: Leu

Nativii Leu sunt foarte atenți cu finanțele în această perioadă. Deși nu au avut probleme importante, sunt totuși îngrijorați cu privire la viitorul apropiat. Încercă să prindă orice oportunitate care le poate aduce un plus bugetului și totodată se gândesc la investiții cu potențial pentru anul viitor.

În plan sentimental, luna decembrie se anunță a fi romantică. Nativii Leu vor petrece mai mult timp alături de persoana iubită, vor oferi mici daruri și atenții, vor organiza mici suprize pentru a-și surprinde partenerul de viață.

Nativii singuri sunt destul de hotărâți să înceapă o relație. Nu se regăsesc în singurătate, cel puțin în această perioadă. Doresc să imaprta bucuria sarabatorilor de iarnă cu cineva drag.

Citește și:

horoscopul complet al lunii decembrie 2020 Foto: By Jozef Klopacka/ shutterstock.com

Horoscop Decembrie 2020: Fecioară

Fecioarele au nevoie de organizare și liniște în această lună. Vor să încheie anul cu socotelile finalizate, așadar, în plan financiar, deja știu ce au de făcut. Anul 2020 le-a adus o serie de oportunități, iar acum regândesc investiile pentru viitorul an.

Unii nativi se pot gândi să își schimbe jobul sau să încerce să deschidă o afacere. Perfecționiști din fire, vor avea șanse mari de succes.

În ceea ce privește planul amoros, abia spre sfârșitul lunii vor reuși să aibă mai mult timp pe care să îl petreacă alături de persoana iubită. Vor avea grijă ca momentele din cuplu să fie cât mai frumoase, pline de iubire și încredere, dorindu-și să reaprindă scânteia dragostei. Cu siguranță vor reuși, căci își vor îndrepta toată atenția în acestă direcție.

Citește și:

Nativii singuri își doresc să se implice într-o relație, dar nu se vor grăbi să facă pasul la prima ocazie. Au nevoie de o relație echilibrată, în care să construiască mai degrabă decât să își consume energia, să se simtă acceptați, respectați, ghidați de dragoste matură.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc