Setari Cookie-uri

Horoscop Decembrie 2020: previziuni complete pentru toate zodiile

Previziunile astrale pentru luna decembrie 2020 aduc multe vești bune pentru majoritatea zodiilor. Descoperă ce rezervă astrele pentru ultima lună din an.

Horoscop Decembrie 2020: Săgetător

Nativii Săgetător sunt mult mai atenți la propria persoană și propriile nevoi în această lună. Vor căuta să își restabilească echilibrul interior, să își vindece rănile emoționale, să ia decizii care să fie, de data această și în favoarea lor. În ultimii ani s-au implicat mult în tot felul de activități pentru alte persoane, ei rămânând pe plan secund. De această dată sunt hotărâți să își ceară drepturile în relație, să își revizuiască viața, să facă ordine între prieteni, contracte, parteneriate și așa mai departe.

Este o lună de limpezire, de introverție și remodelare spirituală.

Pe plan sentimental, cei implicați deja într-o relație vor căuta în special punctele comune ale vieții de cuplu și vor încerca să se regăsească pe ei în conexiunea construită. De aceea, unii nativi pot lua decizii mai greu de înțeles de către partener, iar alții pot decide chiar despărțirea.

Citește și:

Cei singuri vor avea activități centrate pe propria persoană, așadar nu sunt tocmai orientați către o relație în această perioadă. În funcție de harta astrală personală, este posibil ca unii nativi să întâlnească o persoană interesantă.

Financiar stau destul de bine, având în vedere ultimii ani, care le-au adus tot felul de cheltuieli neprevăzute și pierderi financiare. Vor fi destul de atenți cu bugetul lor și vor căuta să stabilească noi contracte, parteneriate și colaborări care să le aducă câștiguri în viitorul apropiat.

horoscop decembrie 2020 pentru fiecare zodie Foto: By Katya Suresh/ shutterstock.com

Horoscop Decembrie 2020: Capricorn

În luna decembrie Capricornii își vor încheia socotelile anului ce tocmai ia sfârșit, așadar vor trage liniile, vor aduna concluziile și vor plănui noile direcții.

Citește și:

Au nevoie de odihnă, motiv pentru care nu se vor implica foarte mult nici în planul carierei, nici în relația de cuplu. Mai degrabă sunt introvertiți, lasă lucrurile să meargă de la sine, adunându-și parcă puterile pentru a acționa în forță în anul 2021.

Sunt centrați pe propria sănătate, pe calmul căminului, căutând să se bucure de un concediu binemeritat.

Financiar lucrurile au mers cu urcușuri și coborâșuri, însă firi muncitoare cum sunt, au reușit să găsească soluții pentru fiecare obstacol întâlnit. Acum plănuiesc în detaliu noile direcții în carieră, având grijă să ia în calcul condițiile și riscurile impuse de pandemie. Sunt conștienți că pot fi aruncați în mijlocul unei crize, așadar își fac planul de rezervă.

Citește și:

Nativii singuri nu se grăbesc să înceapă o relație în această perioadă, deși norocul în dragoste le surâde după 20 decembrie. Au nevoie să găsească întâi liniștea interioară, ca apoi să fie pregătiți să dăruiască dragostea.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc