Setari Cookie-uri

Horoscop Decembrie 2020: previziuni complete pentru toate zodiile

Previziunile astrale pentru luna decembrie 2020 aduc multe vești bune pentru majoritatea zodiilor. Descoperă ce rezervă astrele pentru ultima lună din an.

Horoscop Decembrie 2020: Balanță

Nativii Balanță au succes pe toate planurile: financiar, carieră, dragoste. Dar au nevoie de odihnă.

În ultima perioadă au muncit peste măsură, pentru că au și primit multe proiecte pe care nu le-au refuzat. Finanțele au prins un trend ascendent, cu un ritm mai rapid sau mai lent, însă în spatele acestor câștiguri a stat întotdeauna munca. Pentru că nativilor Balanță succesul le vine cu efort.

Așadar se pot bucura de toate reușitele lor, ba chiar și în luna decembrie vor semna poate noi contracte, însă vor încerca să își organizeze timpul astfel încât să reușească să se bucure de odihnă, de dragostea familiei, de micile experiențe alături de cei dragi.

Ritmul de muncă se va domoli în a două jumătate a lunii, perioadă în care planul amoros devine prioritar, la fel și familia. Nativii vor avea un final de an magic, înconjurați de căldura relațiilor cu cei dragi, de momente de neuitat, poate și câteva certuri mărunte, menite să pipereze lucrurile.

Citește și:

Și starea de sănătate va fi tot mai bună. Atenție însă la excesele de sărbători.

horoscop complet decembrie 2020 Foto: By Daniel Eskridge/ shutterstock.com

Horoscop Decembrie 2020: Scorpion

Finanțele ocupă loc prioritar între îngrijorările nativilor Scorpion. Vestea bună este că astrele vizează deja planul carierei, astfel că nativii Scoprion se pot bucura de noi oportunități care apar în această lună. Vestea mai puțîn bună este că rezultatele pot să apară lent. Cu alte cuvinte, noile perspective financiare par să se materializeze peste un timp mai lung, în cadrul anului următor.

Este posibil ca unii nativi să fie hotărâți să își schimbe locul de muncă sau să deschidă o afacere, ori poate să își schimbe radical traseul carierei, încercând să se specializeze în alt domeniu. În tot cazul, în această lună deja pun țara la cale.

Citește și:

Pe plan amoros apele sunt tulburi, în sensul că experimentează sentimente contradictorii. Au nevoie de stabilitate în cuplu, iar certurile și tensiunile îi descurajează. Cei implicați într-un cuplu vor încerca să rezolve problemele din relație, astfel încât sărbătorile să le petreacă în armonie alături de persoana iubită.

Celibatarii vor atrage cu ușurință sexul opus, așadar sunt șanse mari să înceapă o relație. Poate fi o poveste de dragoste cu peripeții, cu aventură și neprevăzut.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc