Setari Cookie-uri

Horoscop Decembrie 2020: previziuni complete pentru toate zodiile

Previziunile astrale pentru luna decembrie 2020 aduc multe vești bune pentru majoritatea zodiilor. Descoperă ce rezervă astrele pentru ultima lună din an.

Horoscop Decembrie 2020: Vărsător

Luna decembrie este o perioadă foarte activă, intensă și interesantă pentru nativii Vărsător. Sunt activate relațiile și viața socială, așadar aceștia vor comunica cu multe persoane, fie direct, față în față, fie în mediul online. Pot demara parteneriate importante cu finalizare în anul viitor și de asemenea pot lua decizii radicale pe planul carierei.

Oportunitățile sunt diverse, unele complet neașteptate, care le pot schimba direcția în afaceri sau carieră, iar aceste schimbări se vor produce brusc. De aceea, nativii Vărsător se vor simți ca într-un maraton în care își exersează cu putere maximă capacitatea de adaptare. Firi imprevizibile, cu viață imprevizibilă, neprevăzutul nu îi surprinde de obicei. Însă de această dată chiar vor fi surprinși. Astrologic vorbind, nu putem preciza ce schimbări sau oportunități au loc, dar putem spune că acestea vor avea ecou puternic cel puțin în anul 2021, dacă nu chiar pentru zeci de ani de acum înainte.

Citește și:

În viața personală haosul se transmite, desigur, iar timpul rămas pentru relația de cuplu devine foarte puțin. Varsatorii implicați în relații stabile, puternice, sănătoase, vor fi susținuți de către partener și vor traversa mai ușor această perioadă.

Nativii singuri par să nu fie tocmai interesați de o relație, și aceasta nu pentru că nu și-ar dori, ci pentru că nu au timp. Deși rezultatele nu sunt poate vizibile, totuși ei au foarte multe lucruri de făcut, încercând să rezolve contracronometru probleme ivite în mai multe planuri ale vieții.

Noi vă recomandăm să aveți grijă la sănătate, să încercați să abordați un stil de viață cât mai sănătos, poate chiar să consultați medicul pentru suplimente energizante sau relaxante, astfel încât să traversați această perioadă fără ecou asupra sănătății.

Citește și:

horoscopul lunii decembrie 2020 pentru toate zodiile Foto: By Peshkova/ shutterstock.com

Horoscop Decembrie 2020: Pești

Finalul de an vă găsește mai romatici ca oricând. În luna decembrie viața amoroasă devine prioritară. Sunteți atrăgători, plini de șarm și astfel cuceriți cu ușurință persoanele de sex opus. Nativii singuri au șansa să înceapă o relație în luna decembrie.

Nativii implicați deja în cuplu sau familie devin sensibili, atenți la reacțiile partenerului, la micile gesturi. Pot fi ușor de rănit, uneori fără motive reale. De aceea recomandăm nativilor Pești să încerce să nu facă din țânțar armăsar.

Pe plan financiar nu apar vești noi, însă nativii Pești vor face planuri importante pentru anul viitor. Fie se gândesc la promovare, ori la schimbarea locului de muncă, fie doresc să deschidă o afacere sau să își schimbe cariera. Unii dintre aceștia pot să își dezvolte activitățile în domenii total diferite de cele în care au activat până acum.

Citește și:

Sărbătorile îi surprind într-o atmosferă armoniasa, caldă și echilibrată. În ciuda perioadei agitate, nativii Pești reușesc să își mențină calmul interior.

Foto articol: By andriano.cz/ shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc