Setari Cookie-uri

Horoscop Martie 2021: dorințele se împlinesc, iar iubirea ne înflorește în suflet

Luna Martie 2021 vine încărcată cu vești bune, cu poftă de viață și aventură, cu multă iubire și dorințe împlinite. Este timpul să ne privim cu sinceritate emoțiile, să ne punem în practică planurile pentru a ne împlini visurile și să ne ascultăm intuiția care ne șoptește la tot pasul ce este mai bine pentru noi.

Horoscop Martie 2021: Berbec

Luna martie le aduce nativilor Berbec romantism și mult șarm. Relațiile sentimentale ale acestora se îmbunătățesc, iar cei singuri au șansa de a întâlni o peroană interesantă și de a transforma o relație timidă într-una puternică, de lungă durată și cât se poate de frumoasă.

Cei implicați deja într-o relație își pot surprinde partenerul de viață cu gesturi tandre, cu momente romantice și își vor rezerva timp pentru a petrece aproape de partener.

În planul carierei, nativii Berbec au nevoie de o mai bună organizare pentru a pune cap la cap toate cele întâmplate în primele luni ale anului, perioadă pe care au resimțit-o că fiind destul de haotică. În plus, noi oportunități se vor ivi, iar câștigurile vor depinde de abilitatea nativilor de a negocia și de a-și vinde valorile.

Citește și:

În ceea ce privește sănătatea, poate este timpul să faceți câteva îmbunătățiri în stilul de viață. Poate veți mânca mai ordonat sau veți acorda mai multă atenție mișcării.

horoscop lunar martie 2021 Foto: De la Angelina Egorova/shutterstock.com

Horoscop Martie 2021: Taur

În luna martie nativii Taur pun accent pe viața sentimentală, astfel că își îndreaptă toată atenția către relația de cuplu. Încerca să repare conflictele din trecut și să readucă tandrețea și romantismul în cuplu.

Cei singuri își doresc să se îndrăgostească și să trăiască o poveste de dragoste demnă de un roman, motiv pentru care nu vor sta degeaba și vor încerca să cunoască cât mai multe persoane.

Se vor abate și asupra problemelor personale, în special a celor care îi pot afecta în viitor. Fie este vorba despre o problemă de sănătate descoperită în ultimii ani, fie se concentrează asupra unor probleme financiare rămase nerezolvate, bunuri sau moșteniri.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc