Setari Cookie-uri

Horoscop Martie 2021: dorințele se împlinesc, iar iubirea ne înflorește în suflet

Luna Martie 2021 vine încărcată cu vești bune, cu poftă de viață și aventură, cu multă iubire și dorințe împlinite. Este timpul să ne privim cu sinceritate emoțiile, să ne punem în practică planurile pentru a ne împlini visurile și să ne ascultăm intuiția care ne șoptește la tot pasul ce este mai bine pentru noi.

Horoscop Martie 2021 Vărsător

În prima parte a lunii Martie nativii Vărsător vor fi surprinși de o avalanșă de oportunități, venite în special în planul carierei. Situațiile benefice aproape că se suprapun, iar nativii se pot simți într-un maraton în care trebuie să ia decizii importante contracronometru. Sfatul celor apropiați poate fi de ajutor în astfel de momente.

În viața personală apar o serie de blocaje, nativii simt că parcă nu mai reușesc să înțeleagă mesajele partenerului. Cu răbdare, tact și diplomație, situațiile dificile pot fi depășite, unele chiar vor trece de la sine, de aceea este indicat ca nativii Vărsător să încerce pe cât posibil să evite conflictele.

Cei singuri vor fi cuceritori, cu un șarm irezistibil, astfel că le va fi ușor să atragă atenția partenerilor de sex opus. Este indicat să fie atenți înainte de a face primul pas, căci dragostea la prima vedere nu este întotdeauna ceea ce pare.

Citește și:

Horoscop Martie 2021 Foto: De la Miriama Taneckova/ shutterstock.com

Horoscop Martie 2021 Pești

Nativi Pești au poftă de aventură. Un foc le mistuie sufletul și gândurile, iar cei care sunt deja implicați într-o relație vor pune acum în lumină părțile bune și mai puțin bune, incercând să readucă lucrurile pe un drum mulțumitor pentru ei. Multe discuții se pot isca în această lună, iar unii dintre nativi se pot gândi chiar la despărțire. Nu vor tolera ceea ce consideră că nu mai rezonează cu propria lor ființă.

Dincolo de toate acestea, astrele vă recomandă prudență în ceea ce privește o aventură, căci pare să înceapă bine, însă, mai târziu, vă poate crea răni emoționale. Cei singuri se pot implica într-o relație interesantă, însă cu grijă și tact.

Citește și:

În plan financiar, luna Martie poate aduce vești bune. Este posibil ca unii nativi să se bucure de o creștere salarială, alții pot încheia contracte sau parteneriate care să le crească veniturile.

Foto articol: De la Khomenko Maryna/ shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc