Setari Cookie-uri

Horoscop Martie 2021: dorințele se împlinesc, iar iubirea ne înflorește în suflet

Luna Martie 2021 vine încărcată cu vești bune, cu poftă de viață și aventură, cu multă iubire și dorințe împlinite. Este timpul să ne privim cu sinceritate emoțiile, să ne punem în practică planurile pentru a ne împlini visurile și să ne ascultăm intuiția care ne șoptește la tot pasul ce este mai bine pentru noi.

Horoscop Martie 2021: Leu

Nativii Leu vor avea noroc în carieră în luna Martie. Noi proiecte se ivesc, precum și oportunități de afaceri, iar cei angajați vor găși soluții pentru un venit suplimentar în perioada imediat următoare. Este posibil chiar ca unii nativi să pună la cale începerea unei afaceri.

În viața sentimentală este liniște și armonie, iar nativii Leu reușesc să comunice excelent cu partenerul de viață, evitând astfel conflictele și având grijă de nevoile celuilalt.

Horoscop Martie 2021 Foto: De la ivgaphotographer/shutterstock.com

Horoscop Martie 2021: Fecioară

Luna Martie se poate dovedi a fi o perioadă destul de haotică, atât din punct de vedere al evenimentelor care au loc, cât și ca mod de percepție.

Nativii se pot confrunta cu furtuni interioare, cu emoții intense și sentimente contradictorii, fiind recomandat să acționeze mânați de impulsivitate. Este o lună răscolitoare în care nativii au nevoie să facă ordine în gânduri și să își reevalueze managementul emoțiilor.

Citește și:

În planul carierei se pot confrunta cu situații imprevizibile, însă cu tact și răbdare vor reuși să depășească obstacolele.

În ceea ce privește viața sentimentală, au nevoie să își regăsească echilibrul interior și calmul, pentru a nu isca tensiuni nejustificate cu partenerul de viață.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc