Horoscop Martie 2021: dorințele se împlinesc, iar iubirea ne înflorește în suflet

Horoscop Martie 2021: dorințele se împlinesc, iar iubirea ne înflorește în suflet

Luna Martie 2021 vine încărcată cu vești bune, cu poftă de viață și aventură, cu multă iubire și dorințe împlinite. Este timpul să ne privim cu sinceritate emoțiile, să ne punem în practică planurile pentru a ne împlini visurile și să ne ascultăm intuiția care ne șoptește la tot pasul ce este mai bine pentru noi.

Horoscop Martie 2021: Balanță

Nativii Balanță se bucură în luna Martie de gânduri mărețe, care le pot schimba viața pentru cel puțin o perioada lungă de timp, de ordinul anilor.

Acum plănuiesc, se gândesc, calculează, notează și evaluează riscurile unor astfel de schimbări. Fie este vorba despre planul carierei, fie despre domiciuliu (își pot schimba direcția în muncă sau doresc să se mute în alt domiciliu, alt oraș sau țară).

În plan sentimental, luna Martie este una romantică, armonioas și frumoasă.

Nativii implicați deja într-o relație se bucură de multe momente frumoase petrecute alături de partenerul de viață, iar cei singuri au șansa să întâlnească o persoană interesantă și să înceapă o relație amețitoare.

Horoscop Martie 2021Foto: De la ladyphoto/ shutterstock.com

Horoscop Martie 2021: Scorpion

Nativii Scorpion sunt sfătuiți să își asculte intuiția în luna Martie, în special în plan profesional. Pot avea acum idei de afaceri și parteneriate care se pot dovedi foarte productive în viitorul apropiat.

Chiar dacă nu pot începe încă ceea ce pun la cale, este indicat să noteze toate ideile care le vin în minte, pentru a le organiza mai târziu într-un plan meticulos realizat.

În plan personal viața amoroasă și familială a nativilor Scorpion este una armonioasă în luna Martie, astrele îi susțin în tot ceea ce întreprind și le favorizează comunicarea.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc

Setari Cookie-uri