Setari Cookie-uri

Horoscop Martie 2021: dorințele se împlinesc, iar iubirea ne înflorește în suflet

Luna Martie 2021 vine încărcată cu vești bune, cu poftă de viață și aventură, cu multă iubire și dorințe împlinite. Este timpul să ne privim cu sinceritate emoțiile, să ne punem în practică planurile pentru a ne împlini visurile și să ne ascultăm intuiția care ne șoptește la tot pasul ce este mai bine pentru noi.

Horoscop Martie 2021: Săgetător

Nativii Săgetător se pot confrunta cu probleme financiare, bugetul lor pare să nu fie suficient încât să își ducă la bun sfârșit toate planurile. Aceste neajunsuri par să își aibă o parte din cauze și în relație, de aceea pot să apară conflicte, dezamăgiri și chiar suferință.

Este recomandat să acționați și să încercați să controlați doar ceea ce va stă vouă în putere, fără a avea prea mari speranțe de la ceilalți. Discuțiile în acest sens par a fi fără sfârșit, așadar deciziile pot fi luate doar de către voi, astfel încât să reușiți, pe viitor, să va organizați mai bine.

Horoscop Martie 2021 Capricorn

Luna Martie nu le aduce prea mari schimbări de ritm nativilor Scorpioni. Aceștia își continuă planurile ca și până acum, reușind să aibă o cursivitate în tot ceea ce fac. Este posibil ca unele zile să devină mai solicitante, pentru că nu le place să amâne rezolvarea responsabilităților.

Citește și:

În plan sentimental, vor rezerva mai mult timp persoanei iubite și vor organiza mici surprize, seri romantice și weekenduri relaxante, astfel că relația de cuplu se va bucura de îmbunătățiri și profunzime.

Cei singuri fac un pas înainte în ceea ce privește începerea unei relații cu o persoană care le-a stârnit interesul deja din lunile precedente. Au acum curajul să meargă înainte, dorind să aibă un răspuns clar asupra șanselor reale pe care le au de a începe sau nu o relație dorită.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc