Setari Cookie-uri

Horoscop Martie 2021: dorințele se împlinesc, iar iubirea ne înflorește în suflet

Luna Martie 2021 vine încărcată cu vești bune, cu poftă de viață și aventură, cu multă iubire și dorințe împlinite. Este timpul să ne privim cu sinceritate emoțiile, să ne punem în practică planurile pentru a ne împlini visurile și să ne ascultăm intuiția care ne șoptește la tot pasul ce este mai bine pentru noi.

Horoscop Martie 2021: Gemeni

Luna Martie reprezintă o perioadă un pic încurcată și imprevizibilă pentru nativii Gemeni. Aceștia se vor confrunta cu tot felul de răsturnări de situație cărora trebuie să le facă față, iar peste toate aceste situații noi vin și cele din trecut, rămase nerezolvate. Cumva, astrele le cer nativilor Gemeni să nu mai amâne nimic din ce a rămas nerezolvat și, de asemenea, îi determină să își pună la încercare capacitatea de adaptare la situații dificile.

Cu o bună organizare, dar totodată făcând cu sinceritate alegerile cele mai bune pentru ei, nativii Gemeni vor reuși să depășească această perioadă.

În plan sentimental reușesc să își păstreze calmul în relație și romantismul, astfel încât, cel puțîn acasă, nu vor avea conflicte de înfruntat. Din contra, își vor găși liniștea interioară în brațele partenerului, se vor bucura de iubirea acestuia și se vor simți înțeleși și fericiți, uitând de griji.

Citește și:

Nativii singuri tânjesc după o relație puternică, sănătoasă și stabilă, așadar nu se vor aventura să înceapă o legătură dacă nu se vor simți în siguranță.

horoscop martie 2021 gemeni Foto: De la Warm_Tail/ shutterstock.com

Horoscop Martie 2021: Rac

Nativii Rac au noroc în carieră în luna Martie. Fie atmosfera de la serviciu se detensionează, fie primesc oferte sau semnează contracte ce le vor aduce un plus în câștiguri. Unii dintre nativi se pot gândi chiar să își schimbe locul de muncă sau să se înscrie la cursuri de perfecționare.

Familia ocupă în continuare primul loc în interesele nativilor, alături de sănătate. Aceștia își rezervă timp pentru a petrece alături de cei dragi, pot organiza mici escapade sau distracții care să le aducă un plus de fericire în viața personală.

Citește și:

Vor continua cu modificările în stilul de viață, trend pe care îl practică deja de luni bune. Sunt interesați de sănătatea și de imaginea lor, așadar se îngrijesc, merg la medic, mănâncă sănătos și încercă să facă suficientă mișcare. Vremea frumoasă îi va impulsiona și mai tare să se bucure de viață și să facă tot posibilul pentru a se simți bine.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc