Setari Cookie-uri

Taroscop: Ce spun Cărțile Maestre din Arcana Majoră despre zodia ta

Arcana Majoră din tarot reprezintă cărțile fundamentale ale ființei umane, care descriu fundamentele, obstacolele și personalitatea spirituală a fiecăruia dintre noi. În ceea ce privește taroscopul, fiecărei zodii îi este atribuită una dintre cărțile Arcanei Majora, cu semnificații aparte pe care vă invităm să le descoperiți în rândurile de mai jos.

Taroscop Berbec: Cartea Maestră din Arcana Majoră este ÎMPĂRATUL

Cartea Împăratului vă reprezintă puterile cu care îi ajutați pe ceilalți, dar și modul vostru de viață și cel în care se raportează ceilalți în relație cu voi. Această carte scoate în evidență caracterul vostru de lider, capacitatea de a discerne, de a prioritiza și de a lua decizii importante, cu ecou puternic în societate.

Atunci când vă aflați într-o cumpăna în viață, veți lua deciziile care vor aduce cel mai mult bine, chiar dacă va fi greu.

Această carte mai semnifică stăpânirea și controlul, puterea mentală, înțelepciunea.

taroscop berbec: cartea maestra din arcana majora tarot este Imparatul Foto: Vera Petruk/ shutterstock.com

Taroscop Taur: Cartea Maestră din Arcana Majoră este HIEROPHANT

Este o carte puternică, potrivită oamenilor care merg pe propriile lor căi. Aduce creativitate, credință și motivație, perseverență și puterea de a merge mai departe, de a stăpâni viitorul apropiat, de a se ancora în prezent.

Citește și:

Acești nativi explorează adevărurile lumii, iubesc și protejează tradițiile, sunt suflete care învață încontinuu și pot dezvălui lumii sursa profundă a unor probleme, a adevărului, a sensului în viață.

taroscop taur: cartea maestra din arcana majora tarot este hierophant Foto: Vera Petruk/ shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc