Setari Cookie-uri

Taroscop: Ce spun Cărțile Maestre din Arcana Majoră despre zodia ta

Arcana Majoră din tarot reprezintă cărțile fundamentale ale ființei umane, care descriu fundamentele, obstacolele și personalitatea spirituală a fiecăruia dintre noi. În ceea ce privește taroscopul, fiecărei zodii îi este atribuită una dintre cărțile Arcanei Majora, cu semnificații aparte pe care vă invităm să le descoperiți în rândurile de mai jos.

Taroscop Săgetător: Cartea Maestră din Arcana Majoră este CUMPĂTARE

Această carte o putem înțelege mai ușor dacă ne gândim la armonie: mâncăm pentru armonia trupului; alegem binele și iubirea pentru armonia sufletului. Nativii sunt în armonie cu mediul, iubesc natura și animalele, dar și cu oamenii, pe care îi respectă așa cum sunt, făcându-și mulți prieteni.

Sunt în armonie cu suferințele din lume, făcând diverse gesturi caritabile, sunt în armonie cu propria lor persoană, făcând adesea alegeri sănătoase.

Atunci când ies din mrejele acestei cărți, nativii își pierd echilibrul și se simt nefericiți, se pot îmbolnăvi, se pot pierde în singurătate.

tarsocop sagetator: cartea maestra din arcana majora este temperare cumpatare Foto: pixabay.com

Taroscop Capricorn: Cartea Maestră din Arcana Majoră este DIAVOLUL

O carte provocatoare, sub care ne aflăm cu toții în anumite momente ale vieții. Însă nativii Caricorn cu precădere au nevoie să își cunoască umbrele interioare pentru a le controla, au nevoie să înțeleagă răul din lume pentru a putea dezvolta binele, au nevoie să înțeleagă ițele manipulării pentru a se feri de ea. Cunoscând răul, prețuiești binele.

Citește și:

Cartea mai semnifică necesitatea nativilor de a ieși din zona negativității, de a încerca să privească partea bună a lumii, de a se bucura de partea plină a paharului și nu de cea goală.

Mai semnifică puterea de a-și învinge propriile slăbiciuni, de a învinge posibile obsesii sau dependențe (care nu se referă nepărat la droguri, ci poate la o anumită tradiție, la un anumit stil de viață, la o anumită persoană).

taroscop capricorn: cartea maestra din arcana majora taror este Diavolul Foto: Vera Petruk/ shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc