Setari Cookie-uri

Taroscop: Ce spun Cărțile Maestre din Arcana Majoră despre zodia ta

Arcana Majoră din tarot reprezintă cărțile fundamentale ale ființei umane, care descriu fundamentele, obstacolele și personalitatea spirituală a fiecăruia dintre noi. În ceea ce privește taroscopul, fiecărei zodii îi este atribuită una dintre cărțile Arcanei Majora, cu semnificații aparte pe care vă invităm să le descoperiți în rândurile de mai jos.

Taroscop Leu: Cartea Maestră din Arcana Majoră este PUTEREA

Cartea aduce Leilor conștientizarea propriei puteri interioare, capacitatea de a răspunde prin curaj, afirmare, promtitudine și mai ales asumare a unor riscuri. De asemenea, acestă carte aduce o intensă energie acestor nativi, calități de erou, Leii ajungând ușor în centrul atenției, făcându-se cu naturalețe remarcați, fiind doriți ca lidei, oamenii având încredere în ei.

În planul spiritual, cartea Puterea îi arată nativului Leu nevoia de a-și exprima eul interior, de a caută în sine calitățile cele mai vibrante, de a se exprima prin unicitatea sa și a a avea îndrăzneala de a acționa!

Cartea mai aduce cu sine și mândria, zona vulnerabilă a nativilor Leu.

Citește și:

taroscop leu: cartea maestrra din arcana majora este puterea Foto: pixabay.com

Taroscop Fecioară: Cartea Maestră din Arcana Majoră este PUSTINUCUL (Eremitul)

Cartea Pustnicul reunește în sine două extreme valoroase: profunzimea trăirii și înălțimile cunoașterii. Ambele pornesc de la cunoșterea sinelui, însă descoperirea propriilor valori și vulnerabilități interioară înseamnă experiențe de viață, care vor fi deopotrivă frumoase sau sfâșietoare. Nativii Fecioară trec intens prin fiecare emoție a vieții.

Zona sensibilă vieții pe care o au de înfruntat este retragerea, înstrăinarea, singurătatea, o tendință care există în nativii conduși de această Carte.

Sunt ființe cu un puternic înțelept, care reușesc de timpuriu să se conecteze cu sinele interior, care își găsesc scopul în viață, sunt echilibrați și stăpâni pe ei, reușesc să se ecraneze în față atacurilor vieții, au un echilbru interior profund. Cu toate acestea, știu să radă cu poftă și pot schimba opiniile celor din jur.

Citește și:

taroscop fecioara: cartea maestra din arcana majora tarot este Pustnicul sau eremitul Foto: Vera Petruk/shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc