Setari Cookie-uri

Taroscop: Ce spun Cărțile Maestre din Arcana Majoră despre zodia ta

Arcana Majoră din tarot reprezintă cărțile fundamentale ale ființei umane, care descriu fundamentele, obstacolele și personalitatea spirituală a fiecăruia dintre noi. În ceea ce privește taroscopul, fiecărei zodii îi este atribuită una dintre cărțile Arcanei Majora, cu semnificații aparte pe care vă invităm să le descoperiți în rândurile de mai jos.

Taroscop Balanță: Cartea Maestră din Arcana Majoră este JUSTIȚIE

În sensul său cel mai profund, cartea Justiția arată cutremuratorul eveniment al mântuirii și eliberarea a tot ce înainte fusese îngropat sau ținut prizonier. Este forța eliberatoare care se va reflecta asupra propriei persoane, dar și asupra celorlalți, este forța pe care acești nativi trebuie să o urmeze, împotriva gurii lumii.

Această carte aduce și fericirea odată cu eliberarea, aduce dreptatea și adevărul, curajul de a acționa acolo une alții au ascuns sau au ignorat.

Cartea mai simbolizează și necesitatea de a parcurge un drum dificil în descoperirea propriei spiritualități, vocații. Nativii Balanță au nevoie să se ridice spre Lumină, au nevoie de o vedere superioară, marcată de energia binelui suprem.

Citește și:

În sens negativ, cartea aduce anxietate, rătăcire în drumul vieții, dezechilibre.

Taroscop Balanta: cartea maestra din arcana majora este Justitie Foto: Vera Petruk/ shutterstock.com

Taroscop Scorpion: Cartea Maestră din Arcana Majoră este MOARTE

Poate una dintre cele mai puternice și valoroase cărți ale Taroscopului, această carte înseamnă sfârșitul și noul început, este cea fără de care renașterea nu are loc, este cea care există oriunde în Univers și puterea sa vine însoțită de responsabilitate, de felul în care ai grijă de viața ta, te iubești pe tine și prețuiești acest dar al Universului: viața.

O parte din marile descoperiri ale lumii au fost făcute sub această carte, reprezentând noi începuturi, în direcții complet neexploatate, virgine, extrem de creative, cu un important impact asupra omenirii.

Citește și:

Acești nativi au nevoie să evolueze mai mult decât le permit propriile rădăcini, să se ridice deasupra a tot ce se știe, să preia energia universală a lumii, să renască și să se redescopere într-un țel anume.

Taroscop Scorpion: cartea maestra din arcana majora tarot este Moartea

Foto: Vera Petruk/ shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc