Setari Cookie-uri

Taroscop: Ce spun Cărțile Maestre din Arcana Majoră despre zodia ta

Arcana Majoră din tarot reprezintă cărțile fundamentale ale ființei umane, care descriu fundamentele, obstacolele și personalitatea spirituală a fiecăruia dintre noi. În ceea ce privește taroscopul, fiecărei zodii îi este atribuită una dintre cărțile Arcanei Majora, cu semnificații aparte pe care vă invităm să le descoperiți în rândurile de mai jos.

Taroscop Gemeni: Cartea Maestră din Arcana Majoră este IUBITORII

Această carte este specifică Gemenilor și prezintă două ființe care par identice, dar nu sunt – ele reprezintă de fapt cele două jumătăți ale unei persoane, dar și cele două alegeri: binele sau răul, frica sau curajul, iubirea sau ura, intuiția sau mintea și așa mai departe. Nativii Gemeni sunt adesea supuși unor alegeri importante, trebuind să facă acea alegere pozitivă atât pentru ei, cât mai ales pentru ceilalți.

Ființe înzestrate cu o înțelepciune aparte, ei au darul umorului, știind să aducă zâmbetul printre lacrimi, iubirea printre reproșuri, destinderea printre tensiuni.

Punctul lor de cotitură este alegerea morală, făcută cu sufletul, ghidată de intuiție.

taroscop gemeni: cartea maestra din arcana majora tarot este Iubitorii Foto: Vera Petruk/ shutterstock.com

Citește și:

Taroscop Rac: Cartea Maestră din Arcana Majoră este CARUL (Faetonul)

Carul îndeamnă nativii să aducă dinamism situațiilor blocante, stagnante, care doar prin mobilizarea lor se pot rezolva. Ei pot fi cei care aduc în față acele adevăruri incomode, care fac cea mai bună critică, văzând cu ochi limpezi punctele slabe ale unei situații.

Cartea poate fi interpretată în dulbu sens: război și răzbunare SAU victorie și triumf. Adesea nativii Rac pot simți că se află puși în situații în care tendința lor este de a reacționa brutal, impulsiv, pe loc, însă recomandarea cărții este să încerce să preia frâiele, să caute controlul și echilibrul în acțiunile lor.

Cartea mai semnifică și faptul că Racii au un drum constant, dar totodată iubesc libertatea și vor alege drumul lor în viață. Ei se pot rătăci, dar tot ei își pot găsi calea. Semnifică și un puternic simț al orientării, o intuiție în ceea ce privește viziunea de ansamblu a unor situații.

Citește și:

taroscop rac: cartea maestra din arcana majora tarot este Carul Foto: Vera Petruk/shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc