Setari Cookie-uri

Taroscop: Ce spun Cărțile Maestre din Arcana Majoră despre zodia ta

Arcana Majoră din tarot reprezintă cărțile fundamentale ale ființei umane, care descriu fundamentele, obstacolele și personalitatea spirituală a fiecăruia dintre noi. În ceea ce privește taroscopul, fiecărei zodii îi este atribuită una dintre cărțile Arcanei Majora, cu semnificații aparte pe care vă invităm să le descoperiți în rândurile de mai jos.

Taroscop Vărsător: Cartea Maestră din Arcana Majoră este STEAUA

Cartea de tarot Steaua este considerată una din cele trei cărți protectoare, care prevestește o reușită îmbucurătoare. Acești nativi aduc un bine lumii, dar totodată scopurile lor spirituale sunt îndepărtate, greu de atins, prezintă un drum anevoios pe care riscă să se piardă, dar odată reușind, acțiunile lor sunt prețioase, admirate și dominante precum o stea: domină prin lumină, prin căldură, prin timp.

Steaua înseamnă activități de mari perspective, de aceea acești nativi trebuie să facă sarcificii pentru a-și urmă intuiția interioară, pentru a lupta pentru aspirațiile lor, dorințele lor, planurile lor (pe care le fac și le refac de zeci de ori, la unele mai și renunță). E greu de apreciat un drum așa de lung, cu atât de multe detalii care se pierd în marea distanță, până la Steaua lor.

Citește și:

Acești nativi au o conexiune aparte cu Universul, ei având capaicitatea să îi convingă pe ceilalți că pot, că lumea e mai bună, că sunt speranțe.

În sens negativ, nativii se pot pierde în vise, în seprante deșarte, în rutină.

Varsator: cartea maestra Steaua din Arcana Majora Taror Foto: Vera Petruk/ shutterstock.com

Taroscop Pești: Cartea Maestră din Arcana Majoră este LUNA

Luna simbolizează ceea ce vedem la suprafață, dar și ceea ce se asunde în adâncuri, în întuneric și în umbre. Reprezintă misterul nopții, acești nativi fiind înzestrați cu o intuiție extraordinară – când toate sufletele dorm, puterea lor este prezentă. Acești nativi coboară în profunzimile vieții, descoperind totodată simplitatea și fericirea, sunt de o creativitate extraordinară și suflete puternice, care pot aduce echilibrul pentru ceilalți.

Citește și:

În sens negativ, cartea poate reprezenta frică de a acționa, înstrăinarea și retragerea în sine, gelozia și impulsivitatea, presimțiri negre.

Acești nativi sunt conectați atât cu lumina, cât și cu umbrele Universului. Sunt adesea înzestrați cu puteri premonitorii, pot fi vraci sau călăuze, modele pentru societate, inventatori.

Pesti: taroscop - cartea maestra din arcana majora este Luna Foto: Vera Petruk/ shutterstock.com

Foto front si main articol: pixabay.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc