Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei în luna August 2022: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Horoscopul dragostei pentru luna august 2022 aduce multe vești bune pentru majoritatea nativilor zodiacului. Este o perioadă în care fiecare dintre noi va reuși să petreacă mai mult timp alături de persoana iubită, este vreme de concedii și de construit amintiri frumoase. Vă invităm să descoperiți previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte în ceea ce privește planul amoros.

Horoscopul dragostei în august 2022: Zodia Berbec

Nativii Berbec au poftă de adrenalină, de distracție și de concedii, pentru că vremea le permite să călătorească și să se bucure de soare.

Cei mplicați deja într-un cuplu își vor surprinde partenerul de viață cu tot felul de surprize romantice și totodată vor avea grijă să petreacă un timp intim alături de persoana iubită. Berbecii se vor concentra mai mult pe plăcerile vieții decât pe responsabilitățile pe care le au. Aceste predispoziții, pe de o parte, le aduc o stare de bine generală și o dispoziție extraordinară, pe de altă parte îi determină să facă cheltuieli pentru care poate nu erau pregătiți.

Astrologii le recomandă să încerce să aibă un buget prestabilit și discutat împreună cu persoana iubită privind distracțiile, altfel este posibil să genereze în cuplu certuri legate de bani.

Citește și:

Nativii singuri au șanse foarte mari să își găsească sufletul pereche, cu atât mai mult cu cât nu vor sta închiși în casă, ci vor călători și vor cunoaște oameni noi, printre care se poate ivi și o persoană ce le va stârni interesul. Astrele anunță o vară cu multe momente romantice, în care iubirea va fi trăită la superlativ de către nativii Berbec.

Horoscopul dragostei în august 2022: zodia Taur

În luna august 2022 nativii taur își vor dori să se distreze, să dea curs concediilor și relaxării, însă totodată nu ar vrea să neglijeze responsabilitățile pe care le au legate de serviciu sau planurile pe care și le-au făcut în carieră.

Este puțin probabil că vor avea timp și de una și de cealaltă, astfel că dintr-un motiv sau altul se vor simți nedreptățiți, căci ar dori să aibă rezultatele propuse în muncă și totodată suficient timp pentru a merge în concediu și pentru a se distra așa cum își doresc. Tocmai pentru că lucrurile nu vor ieși întotdeauna așa cum și-au propus este posibil ca acești nativi să devină tensionați, agitați, grăbiți, iar aceste comportamente se vor reflecta și în viața lor socială și de cuplu.

Citește și:

Astfel că este posibil să se ivească diverse discuții în contradictoriu cu persoana iubită, mai ales dacă nativii Taur fac promisiuni în cuplu pe care apoi nu și le pot onora.

Recomandarea astrologului este ca Taurii să încerce să se decidă pe ce vor pune accent în această lună: pe timpul liber ori pe muncă. În felul acesta își vor simplifica planurile și vor evita situațiile tensionate.

În ceea ce privește nativii singuri, este posibil ca în special în a 2-a jumătate a lunii să întâlnească o persoană care să le stârnească interesul sau de care chiar să se îndrăgostească nebunește, chiar dacă acest tip de iubire la prima vedere nu este tocmai caracteristic pentru zodia lor. Cu toate acestea, nu vor grăbi conexiunea pe care vor să o stabilească cu cealaltă persoană, ci mai degrabă vor fi destul de atenți în ceea ce privește construirea noii relații.

Citește și:

horoscopul dragostei august 2022 Foto: Creativa Images/ shutterstock.com

Horoscopul dragostei în august 2022: zodia Gemeni

În luna august nativii Gemeni vor dori să lase grijile deoparte și să facă loc distracției și relaxării. Probabil că și-au făcut deja un plan privind concediile alături de persoana iubită.

Așadar vor fi foarte comunicativi, veseli, tandri, romantici, își vor face mult timp pentru a-l petrece în cuplu și pentru a se bucura de momente cât mai frumoase alături de persoana iubită. Este o perioadă propice dragostei pentru nativii Gemeni, iar unii dintre aceștia pot face chiar un pas mai departe în relație, de exemplu se pot gândi la mutatul împreună, la căsătorie sau chiar la conceperea unui copil.

Nativii singuri își doresc să se bucure de momente romantice, astfel că se vor implica cu ușurință în relații, asumându și toate riscurile, căci doar o viață au și vor să o trăiască intens. Pot să apară și dezamăgiri, însă nativii Gemeni sunt dispuși să treacă repede peste orice sentiment negativ.

Citește și:

Horoscopul dragostei în august 2022: zodia Rac

Cuvântul care ar caracteriza cel mai bine perioada lunii august 2022 pentru nativii Rac ar fi “comunicare”. Este as-ul lor din mânecă prin care vor reuși să rezolve cele mai multe probleme care s-au ivit în ultimul an în cuplu ori în relațiile pe care le aveau cu alți membri ai familiei.

În plus, nativii Rac sunt dispuși să lucreze la îmbunătățirea relației pe care o au, să fie sinceri atât cu ei înșiși, cât și față de partener și vor face tot ce le stă în putință pentru a organiza mici surprize ori minivacanțe alături de jumătatea lor. Luna august 2022 va fi o perioadă foarte frumoasă în ceea ce privește viața amoroasă a nativilor Rac, aceștia se vor bucura de multe momente frumoase și experiență de neuitat ce vor avea ca efect aprofundarea relațiilor emoționale.

Citește și:

Nativii singuri au șanse foarte mari să se îndrăgostească, căci luna august reprezintă o perioadă în care nativii Rac vor cunoaște foarte multe persoane noi, vor călători ori vor intra în noi cercuri de oameni de la care au multe lucruri bune de învățat și unde pot întâlni o persoană interesantă alături de care să înceapă o relație. Citește continuarea articolului în pagina următoare >>

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc