Setari Cookie-uri

Astrologie: V-ati despartit. Ce sanse iti mai ofera astrele sa fii din nou cu el?

Cat va dura pana ajungeti din nou unul in bratele celuilalt? Afla cum reactioneaz el in cazul unei despartiri, in functie de zodia care il caracterizeaza. Luati in calcul si ascendentul partenerului pentru a avea o privire de ansamblu a situatiei.

Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro



Cat va dura pana ajungeti din nou unul in bratele celuilalt? Afla cum reactioneaz el in cazul unei despartiri, in functie de zodia care il caracterizeaza. Luati in calcul si ascendentul partenerului pentru a avea o privire de ansamblu a situatiei.

Barbatul Berbec

Acest barbat este dificil de inteles si complicat, deoarece are un orgoliu puternic si o incapatanare care il conduce mai puternic decat sentimentele. Daca il acuzi de rea-vointa, el va reveni in viata ta de mai multe ori, deoarece nu suporta sa aiba o impresie proasta despre sine si va incerca sa iti arate ca gresesti in privinta lui. Dupa parerea lui chiar daca te paraseste, tu tot trebuie sa ai o impresie buna despre el. Din cauza aceasta poti avea impresia ca el se poarta dragut deoarece vrea sa se impace cu tine, insa vei constata dezamagita ca nu doreste de fapt sa continue relatia.

Sfatul astrologului: Incearca sa gandesti matur cand vine vorba de barbatul Berbec deoarece altfel in acest „du-te vino” al lui, poti sa ajungi dezorientata si deprimata. Ce vrea el de fapt? Ca sa nu gandesti negativ despre el. Ca sa paseasca afara elegant din viata ta in timp ce tu nu ii strici imaginea publica prin faptul ca il critici in fata prietenelor tale.

Sugestie ca sa reiei contactul cu el: Va lua el contactul cu tine dupa o perioada de timp mai mare in care nu il bagi deloc in seama.


Barbatul Taur

Acest barbat de regula nu isi paraseste perechea, insa poate avea aventuri extraconjugale. Partenera oficiala nu are aproape deloc motive sa se teama de o despartire. Barbatul Taur indura bine chiar si perioadele de tensiune din relatie. Daca acest barbat te paraseste, inseamna ca nu te-a considerat niciodata cu adevarat partenera lui. Ai fost pentru el o aventura, o experienta erotica, dar nimic serios. Barbatul Taur poate reveni insa in respectiva relatie, chiar daca nu o considera de viitor, daca are anumite avantaje sexuale.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Februarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc