Setari Cookie-uri

Astrologie: V-ati despartit. Ce sanse iti mai ofera astrele sa fii din nou cu el?

Cat va dura pana ajungeti din nou unul in bratele celuilalt? Afla cum reactioneaz el in cazul unei despartiri, in functie de zodia care il caracterizeaza. Luati in calcul si ascendentul partenerului pentru a avea o privire de ansamblu a situatiei.

Sfatul astrologului: Concentreaza-te cat mai mult pe calitatea relatiei dintre tine si barbatul Rac, bazat pe intimitate, respect si ajutor reciproc.

Sugestie ca sa reiei contactul cu el: Cere-i ajutorul intr-o problema.


Barbatul Leu

Barbatul din zodia Leu este avid dupa apreciere si laude si adesea ii fug privirile prin alte parti. Isi poate chiar parasi partenera pentru o aventura sexuala incitanta. Daca barbatul Leu te paraseste poti fi sigura ca o face pentru o alta cu care are mai multa pasiune. Un nativ Leu nu te va parasi daca nu este deja implicat intr-o alta relatie pe care o vede de lunga durata. Sanse ca sa il recastigi sunt destul de multe, insa va trebui sa fii inteligenta si sa lasi sa treaca o perioada mai lunga de timp. Va trebui sa astepti pana el isi revine din betia de la inceputul noii sale relatii si respectiva iubita va incepe sa devina nemultumita de una sau de alta din cadrul relatiei (lucru absolut normal in orice relatie sa existe neintelegeri). Un barbat Leu nu suporta sa fie criticat si atunci este momentul sa actionezi. Va trebui sa fii o ispita pentru el din nou.

Sfatul astrologului: Nu vei putea recastiga un barbat Leu daca ti-ai neglijat aspectul fizic de aceea ingrijeste-te cat de bine poti si pune-te in valoare prin coafura si imbracaminte.

Sugestie ca sa reiei contactul cu el:
Invita-l la o petrecere, aniversare sau alt eveniment monden. Poti sa il inviti chiar impreuna cu noua lui iubita, dar ai grija sa faci totul ca sa arati mult mai bine ca ea.


Barbatul Fecioara

Pe acest barbat il vei putea intelege foarte usor daca cunosti despre el faptul ca nu suporta sa fie cicalit si are nevoie de divertisment. Din cauza aceasta adesea barbatul Fecioara isi inseala perechea caci se simte prea des stresat si s-a instalat monotonia. Ai sanse bune ca sa il recastigi, daca stii sa fii interesanta, creativa si toleranta. Nu il cicali, nu ii cere explicatii pentru ce a fost si lasa discutiile lungi. Arata-i pasiunea ta si va fi de doua ori mai interesat sa faca ceva pentru ca sa fiti din nou un cuplu.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Februarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc