Setari Cookie-uri

Astrologie: V-ati despartit. Ce sanse iti mai ofera astrele sa fii din nou cu el?

Cat va dura pana ajungeti din nou unul in bratele celuilalt? Afla cum reactioneaz el in cazul unei despartiri, in functie de zodia care il caracterizeaza. Luati in calcul si ascendentul partenerului pentru a avea o privire de ansamblu a situatiei.

Sfatul astrologului: Daca el nu te prezinta familiei lui sau spune ca familia lui este impotriva relatiei voastre, poti sa fii aproape sigura ca nu vrea o relatie oficiala cu tine. Nu are sens sa te amagesti si sa incerci o impacare daca v-ati despartit. Probabil vei avea parte de impacarea mult dorita, dar nu de finalul pe care tu il astepti.

Sugestie ca sa reiei contactul cu el: Propune-i o noapte de nebunii, in secret, fara ca cei din jur sa stie ca ”v-ati impacat”.

Barbatul Sagetator

Acest barbat idealist si un pic rebel, daca s-a indragostit de o persoana nu va tine cont de fapte, evenimente si sentimentele celor pe care le raneste. Pune trup si suflet. Daca insa s-a ajuns acolo si o data v-ati despartit, niciodata nu va mai fi acelasi, ci mult mai boem, mai distant. Poti sa consideri ca l-ai pierdut pe jumatate si doar cu o jumatate de barbat Sagetator oricum nu vei avea ce face. El este dispus sa negocieze si sa faca un compromis insa nu se va mai implica emotional ca inainte.

Sfatul astrologului:
Daca despartirea s-a produs, poti sa te revezi cu el si sa ai momente frumoase, dar nu te astepta sa functioneze o relatie pe termen lung.

Sugestie ca sa reiei contactul cu el
: Invita-l in oras la o conversatie amicala.


Barbatul Capricorn

Acest barbat este greu de inteles, deoarece sub influenta lui Saturn este inchis in sine si taciturn. El nu este prea sentimental si se desparte simplu si rece, de parca intre voi doi nu ar fi existat nimic din pasiunea si iubirea pe care tu inca o simti proaspata. Daca el te-a parasit, ai sanse bune sa va impacati, insa va trebui sa inchizi ochii la aventurile facute de el. Daca tu ai facut greseala sa ii ranesti orgoliul cerand o pauza in relatie, atunci nu vei mai avea parte de impacarea dorita de tine. Barbatul Capricorn, chiar daca iti lasa de inteles ca te-ar dori, va avea insa grija sa te umileasca prin indiferenta lui odata ce i-ai calcat orgoliul.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Februarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc