Setari Cookie-uri

Astrologie: V-ati despartit. Ce sanse iti mai ofera astrele sa fii din nou cu el?

Cat va dura pana ajungeti din nou unul in bratele celuilalt? Afla cum reactioneaz el in cazul unei despartiri, in functie de zodia care il caracterizeaza. Luati in calcul si ascendentul partenerului pentru a avea o privire de ansamblu a situatiei.

Sfatul astrologului: Scoate-ti din cap ideea ca il vei forma tu pe el. Nu il vei putea modela, chiar daca pare maleabil.

Sugestie ca sa reiei contactul cu el: Vino tu cu initiativa de a petrece o seara relaxanta.


Barbatul Balanta

Asupra acestui nativ are foarte mare influenta educatia de acasa, principiile in care a fost crescut sau la care a aderat in tinerete. Modul sau de comportament intr-o relatie depinde de conceptia sa religioasa si morala. Daca el crede ca este normal ca sa dai mai multe sanse unei relatii atunci o va face. Depinde si motivul pentru care v-ati despartit, daca ati fost ambii vinovati, el a calcat stramb sau tu ai facut o greseala. In primele doua cazuri, sunt sanse mari sa va impacati, insa in ultima situatie, sansele sunt minore.

Sfatul astrologului: Argumenteaza-ti foarte bine pozitia si motivele pentru care consideri ca relatia voastra merita o noua sansa.

Sugestie ca sa reiei contactul cu el
: Suna-l cu ocazia unui eveniment important din viata lui (ziua de nastere, o promovare la servici) si leaga o conversatie amiabila.


Barbatul Scorpion

Barbatul Scorpion este incapatanat, plin de pasiune si resurse. El are pretentii foarte mari de la o femeie, de la partenera lui de viata. In cazul in care are o relatie oficiala, foarte greu va putea cineva sa il desparta de perechea sa. Insa este amator de placeri si un manipulator abil, de aceea mai multe fete, in general femeile idealiste si romantice, ii vor cadea prada. El in multe cazuri urmareste doar satisfacerea placerilor persoanale, a libidoului sau sexual. Te poti impaca cu el daca stii sa ii oferi pasiune si intelegere. Insa relatia va merge intotdeuna in directia in care hotaraste el.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Februarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc