Setari Cookie-uri

Astrologie: V-ati despartit. Ce sanse iti mai ofera astrele sa fii din nou cu el?

Cat va dura pana ajungeti din nou unul in bratele celuilalt? Afla cum reactioneaz el in cazul unei despartiri, in functie de zodia care il caracterizeaza. Luati in calcul si ascendentul partenerului pentru a avea o privire de ansamblu a situatiei.

Sfatul astrologului: Gandeste-te bine pe ce plan esti tu pentru acest barbat. Compromisul nu este decat pierdere de timp pretios din viata ta in cazul in care nu esti numarul 1 pentru el.

Sugestie ca sa reiei contactul cu el: Ofera-te sa ii faci un masaj si sa il ajuti sa se relaxeze dupa o zi de munca agitata.

Barbatul Gemeni

La acest barbat ii place sa flirteze si sa se simta liber, de aceea va trebui sa ii supraveghezi contactele sociale cu sexul opus. Poate ajunge sa insele, insa nu ii place sa paraseasca pe nimeni, din cauza aceasta, semn mutabil fiind, poate avea relatii duble. Se scuza foarte usor si iese mereu cu basmaua curata. In general, problema ta nu este ca te-a parasit, ci faptul ca nici nu te paraseste, dar nici nu face un pas spre o relatie mai serioasa, ci ramaneti undeva la mijloc. Il santajezi ca il parasesti tu, dupa care va impacati din nou.

Sfatul astrologului: Trebuie sa intelegi faptul ca barbatul Gemeni va fi un etern adolescent si daca vrei o relatie cu el, atunci trebuie sa iei tu fraiele in maini. Va veti putea impaca usor, atat timp cat nu exista o alta fata care a fost mai rapida ca tine in a pune piciorul in prag.

Sugestie ca sa reiei contactul cu el: Uita toate criticile si reprosurile pe care iti vine sa i le faci, poarta-te de parca ai avea amnezie totala asupra a ceea ce ti-a facut. Mergeti la o comedie si radeti cat mai mult.

Barbatul Rac

Barbatul din aceasta zodie este implicat in relatii stabile in general si nu va face pasul spre o despartire decat daca a ajuns nesigur de faptul ca tu poti sa ii oferi familia mult visata. Daca faci greseala ca sa intri in relatie cu acest barbat dupa ce a suferit o despartire, atunci ai toate sansele sa fii parasita pentru fosta, cu care se poate impaca si dupa mai mult timp de despartire. Daca el va trebui sa aleaga intre tine si fosta, poate deveni o batalie lunga, un „du-te vino” al lui intre voi doua. Cel mai bine este sa il lasi sa se limpezeasca, sa nu lupti pentru el. Daca el va reveni singur si de buna voie la tine, inseamna ca a ajuns sa faca in final alegerea.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Februarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc