Setari Cookie-uri

Astrologie: V-ati despartit. Ce sanse iti mai ofera astrele sa fii din nou cu el?

Cat va dura pana ajungeti din nou unul in bratele celuilalt? Afla cum reactioneaz el in cazul unei despartiri, in functie de zodia care il caracterizeaza. Luati in calcul si ascendentul partenerului pentru a avea o privire de ansamblu a situatiei.


Sfatul astrologului:
Daca vrei sa te impaci cu acest barbat atunci trebuie sa renunti la un lucru: la orgoliul tau (de tot si pentru totdeuna). Daca poti face acest lucru, atunci ai sanse sa fii din nou cu el.

Sugestie ca sa reiei contactul cu e
l: Propune-i subtil ideea ca ati putea din nou avea parte de o partida de sex pe cinste.


Barbatul Varsator


Acest nativ are mare nevoie de libertate si mentine relatii de prietenie cu sexul opus. Cu toate ca se jura de faptul ca va fi doar prieten cu fetele, nu trebuie sa stai linistita. Ai sanse foarte mari ca sa fii parasita pentru una din respectivele amice. Totusi, nativul Varsator te poate parasi si din simplul motiv ca vrea libertate si nu este pregatit pentru o relatie serioasa. In general, nu poti face prea multe ca sa recastigi un nativ Varsator, deoarece el singuri si-a asumat dreptul de a fi liber sa faca ce vrea. Va trebui sa ai multa rabdare ca sa readuci relatia voastra la un nivel de prietenie, si apoi sa actionezi cu tact ca sa castigi o noua noapte de pasiune impreuna.

Sfatul astrologului: Nu incerca sa vii cu argumente logice pentru a-l convinge ca sa acordati o noua sansa relatiei. El este as in duelul argumentarilor si va duce discutia unde vrea el.

Sugestie ca sa reiei contactul cu el
: La inceput fa astfel incat sa i se para ca vrei sa fii doar prietena cu el, apoi tinteste direct spre latura sexuala.


Barbatul Pesti


Acest barbat are o lume emotionala bogata si complicata, este plin de idealuri, ambitii, nelinisti, gelozii, un complex de sentimente si ganduri adesea contradictorii. Te vei desparti si impaca de mai multe ori cu el, acest lucru nu este un lucru neobisnuit daca te afli intr-o relatie cu acest nativ. Cu cat vei cunoaste mai mult din lumea lui emotionala cu atat il vei intelege mai usor, iar certurile si despartirile vor fi mai scurte. Ai toate sansele ca sa te impaci cu acest nativ, chiar repede. El se ataseaza usor de o femeie, mai ales cand gaseste intelegere si empatie.

Sfatul astrologului: Trebuie sa fii intelegatoare si sincer interesata ca sa ii intelegi viata, activitatea si anturajul.

Sugestie ca sa reiei contactul cu el: Fa tot posibilul ca sa ramai in anturajul sau, mentine comunicarea si vei vedea ca se va ivi de la sine o ocazie buna ca sa petreceti timp de calitate.


Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Februarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc