Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul din cultura indiana

Horoscopul indian are in vedere temperamentul si trairile oamenilor. Compus din 36 de semne, zodiacul scoate in evidenta calitatile si defectele unei persoane, punandu-si amprenta pe stilul de viata caracteristic fiecarei zodii.

Horoscopul indian are in vedere temperamentul si trairile oamenilor. Compus din 36 de semne, zodiacul scoate in evidenta calitatile si defectele unei persoane, punandu-si amprenta pe stilul de viata caracteristic fiecarei zodii.

Toporisca: 21 martie – 31 martie

Persoanele nascute in aceasta perioada sunt foarte sociabile, adora sa discute, sa asculte si sa isi expuna punctul de vedere. In general dau dovada de intelegere si sustinere, insa exista momente in care pot deveni destul de reci, inchise si pesimiste. In dragoste, au nevoie de un partener romantic, care sa le surprinda si sa le ofere dragoste neconditionat.

Calul: 1 aprilie – 10 aprilie

Firi incapatanate si inchise, cred ca au intotdeauna dreptate si urasc sa fie contrazise. Uneori reusesc sa surprinda prin noncoformismul si stilul aventurier care le caracterizeaza, insa devin usor nesigure in situatiile dificile si isi pierd increderea in ele. In viata sentimentala cauta un partener care sa le ofere atentie, sa le fie alaturi si sa le sprijine.

Birjarul: 11 aprilie – 20 aprilie

Semnele caracteristice acestei zodii sunt loialitatea, calmul si neincrederea. Persoanele din Birjar urasc singuratatea si linistea. Intotdeauna sunt inconjurate de prieteni si sunt dispuse sa faca orice pentru a ii ajuta in situatii dificile. In ceea ce priveste dragostea, vor un partener independent, care isi cunoaste propriul drum si stie ce vrea de la viata.

Focul: 21 aprilie – 30 aprilie

Firi pasionale si romantice, persoanele nascute sub semnul focului se simt atrase de frumos, lux si armonie. Desi uneori nesigure, reusesc sa se faca placute prin naturaletea si timiditatea de care dau dovada. Sunt fidele in dragoste si isi doresc un partener pe termen lung, atasandu-se foarte repede de acesta.

Capra: 1 mai – 10 mai

Persoane optimiste, inteligente si cu un simt al umorului foarte bine dezvoltat sunt foarte sincere si usor temperamentale. Vor sa reuseasca in cariera profesionala si incep mai multe proiecte, uneori nereusind sa le duca pe toate la bun sfarsit. In ceea ce priveste viata sentimentala, sunt adeptele relatiilor lungi si vor parteneri loiali si pasionali.

Elefantul: 11 mai – 20 mai

Persoanele nascute sub semnul Elefantului sunt sigure pe ele, inteligente si foarte rabdatoare. De cele mai multe ori reusesc ceea ce isi propun si se bucura de stabilitate pe plan profesional. In dragoste, vor un partener care sa le ofere atentie si iubire neconditionata, sa fie alaturi de ele si sa le sustina in momentele grele.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc