Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul din cultura indiana

Horoscopul indian are in vedere temperamentul si trairile oamenilor. Compus din 36 de semne, zodiacul scoate in evidenta calitatile si defectele unei persoane, punandu-si amprenta pe stilul de viata caracteristic fiecarei zodii.

Firul: 21 mai – 31 mai

Politicoase din fire si foarte deschise, persoanele din zodia Fir simt nevoia sa fie inconjurate de multi prieteni, sa fie ascultate si intelese. In ceea ce priveste viata profesionala dau dovada de seriozitate si sarguinta si reusesc sa se faca placute sefilor. In dragoste, vor un partener sigur pe el si urasc romantismele si infidelitatea.

Phoenixul: 1 iunie – 10 iunie

Persoanele nascute in aceasta perioada stiu sa castige increderea prietenilor si cunostintelor, sunt foarte increzatoare in fortele proprii, intelegatoare si puternice. Se indragostesc destul de repede si au nevoie de parteneri pasionali, alaturi de care sa se bucure de momente pline de intensitate.

Diamantul: 11 iunie – 20 iunie

Ceea ce defineste cel mai bine nativii din zodia Diamant este calmul cu care isi urmaresc scopurile. Firi usor egoiste si intuitive, se organizeaza foarte bine in toate activitatile pe care le fac, concentrandu-se foarte mult asupra carierei. Destul de dificili in iubire, se aventureaza in necunoscut si iubesc cu patima.

Vierul: 21 iunie – 30 iunie

Acest semn simbolizeaza generozitate, rafinament, amabilitate si intelepciune. Persoanele nascute in aceasta perioada isi doresc stabilitate pe plan financiar si se axeaza pe cariera, lasand viata de familie pe plan secund. In dragoste sunt firi sensibile si afective, care cauta iubire si sustinere din partea partenerului.

Sarpe: 1 iulie – 10 iulie

Nativii din aceasta zodie sunt impulsivi, intuitivi si increzatori in fortele proprii. Le place sa se bucure de fiecare moment al vietii si nu se gandesc niciodata la viitor. Desi nu au multi prieteni, se simt foarte bine singuri. In iubire sunt foarte romantici, loiali si fac orice pentru a isi multumi partenerul.

Broasca testoasa: 11 iulie – 21 iulie

Persoanele nascute in aceasta perioada sunt foarte sensibile, generoase si sincere. Sunt firi loiale, care ar face orice pentru un prieten aflat intr-o situatie dificila. In dragoste vor stabilitate si cauta un partener in care sa poata avea incredere.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc