Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul din cultura indiana

Horoscopul indian are in vedere temperamentul si trairile oamenilor. Compus din 36 de semne, zodiacul scoate in evidenta calitatile si defectele unei persoane, punandu-si amprenta pe stilul de viata caracteristic fiecarei zodii.

Uliul: 4 octombrie – 13 octombrie

Acest semn se caracterizeaza prin sensibilitate, fidelitate si simplitate. Persoanele nascute sub semnul Uliului sunt firi prietenoase si afectuoase. Uneori reusesc sa surprinda prin ambitia si eforturile pe care le fac pentru a reusi pe plan profesional. In dragoste sunt destul de exigente si cauta un partener stabil.

Maimuta: 14 octombrie – 23 octombrie

Persoanele din zodia Maimuta sunt foarte agere, increzatoare si simpatizate de toti prietenii. Au un farmec deosebit in ceea ce priveste cariera profesionala, reusind de fiecare data sa isi surprinda in mod placut sefii. In dragoste, le plac relatiile complicate si nesigure.

Delfinul: 24 octombrie – 2 noiembrie

Firi agreabile, active si prietenoase, persoanele nascute sub semnul Delfinului sunt foarte generoase si increzatoare. Le place sa se bucure de atentie, sa fie ascultate si respectate. In dragoste sunt destul de imprevizibile si se plictisesc foarte repede de un partener.

Turnul: 3 noiembrie – 12 noiembrie

Persoane impulsive si capricioase, cei nascuti sub semnul Turnului isi doresc cu disperare sa reuseasca pe plan profesional si fac tot posibilul sa se afirme si sa aiba o slujba care sa ii multumeasca. In ceea ce priveste dragostea, vor o relatie care sa se bazeze pe respect si incredere reciproca.

Leul: 13 noiembrie – 22 noiembrie

Persoanele din zodia Leului sunt firi foarte puternice, incapatante si schimbatoare. Urasc singuratatea, insa nu sunt foarte suportate de prieteni din cauza stilului autoritar si mandriei de care dau dovada. Isi doresc un partener aventurier, pasional, care sa le surprinda de fiecare data.

Pustnicul: 23 noiembrie – 2 decembrie

Firi dezordonate, cu un caracter puternic si extremist, le place nonconformismul si traiesc dupa propriile reguli, fara a le pasa de parerile celor din jurul lor. In dragoste cauta libertate si vor un partener aventurier si imaginativ.

Scoica: 3 decembrie – 12 decembrie

Caracteristicile nativilor sunt traditionalismul, generozitatea si timiditatea. Uneori simt nevoia de singuratate si isi ranesc prietenii fara a isi da seama. Au propriile lor pareri despre viata si nu cer niciodata sfaturi. Pentru ei fidelitatea si respectul conteaza cel mai mult intr-o relatie.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc