Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul din cultura indiana

Horoscopul indian are in vedere temperamentul si trairile oamenilor. Compus din 36 de semne, zodiacul scoate in evidenta calitatile si defectele unei persoane, punandu-si amprenta pe stilul de viata caracteristic fiecarei zodii.

Metalul: 13 decembrie – 21 decembrie

Persoane nesigure si reci, cei nascuti sub semnul Metalului, reusesc sa isi ascunda foarte bine trairile si emotiile, uneori parand chiar calmi si prietenosi. In momentul in care se indragostesc, se dedica trup si suflet partenerului si devin dependenti de acesta.

Funia: 22 decembrie – 31 decembrie

Descurcareti si intuitivi, cei din zodia Funiei sunt foarte puternici si generosi. Au foarte multi prieteni, dand dovada de sinceritate si loialitate. In dragoste, vor un partener sensibil, caruia sa ii indrume pasii in viata si sa ii ofere iubirea de care are nevoie.

Lotusul: 1 ianuarie – 10 ianuarie

Persoanele nascute in aceasta perioada sunt foarte intuitive si increzatoare in fortele proprii. Isi doresc sa se bucure de stabilitate pe plan profesional si de aceea fac tot ce depinde de ele pentru a reusi. Cand se indragostesc sunt dispuse sa faca orice pentru a isi multumi partenerul, fiind foarte romantice si loiale.

Arcasul: 11 ianuarie – 20 ianuarie

Cei nascuti sub semnul Arcasului sunt firi sincere si generoase, cu multi prieteni. Uneori se inchid in sinea lor si isi ascund sentimentele, devenind retrasi si singuri. In dragoste vor distractie si libertate, insa cand se indragostesc ajung sa uimeasca prin loialitate si sinceritate.

Vulturul: 21 ianuarie – 30 ianuarie

Binedispusi, autoritari si increzatori in fortele proprii, cei nascuti in zodia Vulturului dau dovada de multa stapanire de sine si seriozitate. Uneori sunt reci si duri, dar daca ajungi sa ii cunosti iti vei schimba parerea despre ei. Pe plan sentimental ajung sa isi gaseasca destul de repede partenerul ideal, fiind foarte sinceri si pasionali.

Caleasca: 31 ianuarie – 9 februarie

Persoanele din zodia Caleasca sunt firi zbuciumate, libere si aventuriere. Le place sa se bucure de fiecare moment din viata si sa fie inconjurate de persoanele dragi. Nu suporta singuratatea si dupa fiecare despartire incearca sa isi gaseasca un partener, care sa le fie alaturi atunci cand au nevoie.

Apa: 10 – 19 februarie

Cu un simt al umorului foarte bine dezvoltat, persoanele nascute in aceasta prietena au foarte multe cunostinte, insa putini prieteni adevarati. Uneori sunt orgolioase si mandre, fiind interesate doar de propria persoana. In ceea ce priveste dragostea, au nevoie de un partener pe care sa il domine si sa il schimbe conform propriilor nevoi.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc