Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul din cultura indiana

Horoscopul indian are in vedere temperamentul si trairile oamenilor. Compus din 36 de semne, zodiacul scoate in evidenta calitatile si defectele unei persoane, punandu-si amprenta pe stilul de viata caracteristic fiecarei zodii.

Perla: 20 februarie – 1 martie

Firi inchise si conservatoare, persoanele din zodia Perlei ajung sa fie foarte prietenoase in momentul in care ajungi sa le castigi respectul si increderea. Chiar daca par reci, sunt destul de afectuoase si generoase. In iubire sunt destul de tematoare, insa se ataseaza foarte repede de un partener, dedicandu-se acestuia trup si suflet.

Corabia: 2 martie – 10 martie

Nativii sunt persoane misterioase, fanteziste si, uneori, nepasatoare. Urasc singuratatea si cauta atentie tot timpul. Le place sentimentul de libertate si sunt destul de consecventi in ceea ce priveste iubirea. Iubesc flirtul si relatiile de scurta durata, distractia si independenta.

Yoghinul: 11 martie – 20 martie

Persoanele din zodia Yoghinului sunt foarte ambitioase si retrase, nu au foarte multi prieteni si dau dovada de foarte multa incapatanare. Le place sa traiasca dupa propriile reguli si nu asculta sfaturile sau parerile celor apropiati. In dragoste vor doar atentie, siguranta si loialitate din partea partenerului.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc